Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Κάθαρση στη διαιτησία εκτός Κομίνη


Ο Βίτορ Περέιρα δημιούργησε νέο πίνακα διαιτητών και η κάθαρση στους εναπομείναντες προβληματικούς διαιτητές ήταν εντυπωσιακή. Αυτοί που αποδεδειγμένα δημιούργησαν προβλήματα πέρυσι και στο τέλος της σεζόν καθόρισαν την βαθμολογία αποχωρούν και δεν θα ξαναπαίξουν στην πρώτη κατηγορία. Ο μόνος που «γλίτωσε» είναι ο Κομίνης που βέβαια από εδώ και πέρα θα είναι δακτυλοδεικτούμενος και στιγματισμένος.

Οι επιλογές του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή είχαν ως αποτέλεσμα όπως και πέρυσι να γίνει μία γενναία ανανέωση της τάξης του 50% και να μείνουν εκτός ηχηρά ονόματα.

Ο Περείρα έκοψε συνολικά εννιά διαιτητές, ενώ μαζί με τον Θάνο (Γρεβενών), που αποσύρθηκε, ο αριθμός αυτός φτάνει τους 10.

Εκτός λοιπόν έμειναν οι  Καλογερόπουλος, Μάνταλος, Στυλιαράς που έκαναν πολλά για την ΑΕΚ πέρυσι, όπως και ο Αρετόπουλος. Έξω από την λίστα και ο Μπλάνας.  Στη Football League υποβιβάζονται  οι Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης, Νεοφυτιάδης.

Αναλυτικά οι 10 διαιτητές που ήταν πέρυσι στους πίνακες της Super League, ωστόσο φέτος τέθηκαν εκτός:
Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Βάτσιος (Δ. Αττικής)
Καραντώνης (Ημαθίας)
Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Μάνταλος (Καβάλας)
Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Θάνος (Γρεβενών)

Ο Περέιρα επέλεξε συνολικά 23 διαιτητές για τον καταρτισμό του νέου πίνακα της Super League. Εξ αυτών οι εννιά είναι νέοι σε σύγκριση με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι νέοι διαιτητές στον πίνακα της Super League:
Μανούχος (Αργολίδας)
Κοτσάνης (Δράμας)
Λάμπρου (Ευβοίας)
Τάσης (Ηπείρου)
Φωτιάδης (Καστοριάς)
Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Φωτιάς (Πέλλας)
Βρέσκας (Πιερίας)
Γρατσάνης (Τρικάλων)

Παρακάτω η 23αδα των διαιτητών της Super League:
Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.



1 σχόλιο:

  1. Πρεπει να φυγουν....κομινης και ζαχαριαδης. Όπως δηποτε ΠΑΟΚ καθαρισε τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή