Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκαλύφθηκαν τα ψέματα! Αυτοί οι διαιτητές τιμωρήθηκαν!


Θυμάστε την ανακοίνωση της ΚΕΔ αμέσως μετά τη δεύτερη αγωνιστική και το απίστευτο λάθος του Καμπούρη; Τότε που αναφέρονταν μεταξύ άλλων ότι τιμωρείται (επ’ αόριστον) ένας βοηθός, ενώ ήδη έχουν παραπεμφθεί και θα τιμωρηθούν με συγκεκριμένες αγωνιστικές, άλλοι τρεις διαιτητές.
Τότε προσπάθησαν πολλά παπαγαλάκια να κάνουν «προβλέψεις» μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Προσπάθησαν και τότε να περάσουν μηνύματα με ψεύτικα στοιχεία.
Και τι δεν έγραψαν; Και πόσους δεν ενέπλεξαν;
Τι αποδείχθηκε μετά και από τους σημερινούς ορισμούς; Ποιοι είναι αυτοί οι διαιτητές που από τότε δεν έχουν ξαναπαίξει;
Είναι ο Κουτσιαύτης για τα λάθη (με τις αποβολές παικτών του Αστέρα) στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας, είναι ο Σιδηρόπουλος για τον αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός και φυσικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Βεβαίως και ο Παπαδόπουλος, για τις αποφάσεις του υπέρ της ΑΕΚ (ειδικά στο πέναλτι Μάνταλου) στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολη. Δεν είναι μέσα σε αυτούς ο Φωτιάδης που έπαιξε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πάντα ο χρόνος είναι αυτός που αποκαλύπτει την αλήθεια. Αργά ή γρήγορα όλα αποδεικνύονται. Και σήμερα ήρθε η ώρα να φανούν και πάλι οι κατ’ επάγγελμα ψεύτες που επιχείρησαν να περάσουν ότι ο Παπαδόπουλος τα έκανε όλα καλά στην Τρίπολη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου