Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Τεράστιο ηθικό θέμα με Μπαταγιάννη που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό και όχι τη Superleague


Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη της ΕΠΟ, έτσι ώστε ως πρόεδρος της Superleague να εκπροσωπήσει όλο το συνεταιρισμό. Έτσι νόμιζαν οι ΠΑΕ. Όπως αποδείχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήγε εκεί με μοναδικό στόχο να εκπροσωπήσει τους ερυθρόλευκους!

Ο Μπαταγιάννης στάθηκε απέναντι στους διαιτητές και έκανε όλα όσα θα ήθελε ο Ολυμπιακός. Δεν έκανε καμία πρόταση για την εκτόνωση της κατάστασης, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο που κατέθεσε πέντε προτάσεις! Ήταν και αυτό κάτι που έκανε τεράστια εντύπωση στους παρευρισκομένους.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές οι οποίοι στο mail ενημέρωσης που έστειλαν στους συναδέλφους τους, ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Από πλευράς SL το κλίμα δεν ήταν υποστηρικτικό όπως από τους άλλους φορείς…». Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτά έκανε ο Μπαταγιάννης, χωρίς κάτι τέτοιο να ζητήσουν οι ΠΑΕ!

Οι διαιτητές οι οποίοι εξέφρασαν και την δυσαρέσκειά τους για χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της SL, ο οποίος σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν εξουσιοδοτήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη να κατηγορήσει τους διαιτητές και να σταθεί απέναντί τους.

«Από την πλευρά της SL δεν έγινε πρόταση με σκοπό την εκτόνωση του ήδη τεταμένου κλίματος και αρκέστηκε να ακούσει τις προτάσεις των υπολοίπων» αυτό ανέφεραν οι διαιτητές οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Λίγκα και αυτός που (δήθεν) την εκπροσωπούσε, πήρε τέτοια θέση. Όπως φάνηκε όμως ο πρόεδρος της λίγκας εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και εκπροσώπησε μόνο τον Ολυμπιακό και κανέναν άλλο.

Είναι πλέον 100% βέβαιο ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα τεθεί θέμα προεδρίας στη Λίγκα. Ο Μπαταγιάννης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με αυτό που έκανε και αφού προτίμησε να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις θέσεις της λίγκας για να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία θέση στην προεδρία του συνεταιρισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου