Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Αποκάλυψη: Ο Βαρούχας εν δράσει! Δείτε τι έδωσε στην Τούμπα


Τι βρίσκεις αν ψάχνεις… Αυτή και αν δεν είναι αποκάλυψη! Όλη η Ελλάδα έψαχνε να βρει αν και πότε ο Βαρούχας σφύριξε στην πρώτη κατηγορία και τι επιπέδου διαιτητής ήταν τέλος πάντων αυτός που τώρα κρίνει με τέτοιο ύφος όλους τους άλλους, δίνοντας βέβαια μία έμφαση στο να στηρίζει και την πολιτική του Ολυμπιακού. Και τον βρήκαμε!  
Ήταν Ιανουάριος του 1997. Αγώνας ΠΑΟΚ-ΟΦΗ με πολύ κόσμο στην Τούμπα μετά και τις μεγάλες μεταγραφές Μπατατούδη, κυρίως με τους Φραντζέσκο-Μαραγκό.
Και να που στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου γίνεται αυτή η εύκολη-καθαρή φάση μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ. Κοντά ο Βαρούχας, βλέπει το χέρι (αλίμονο) και… ω τους θαύματος δίνει φάουλ! Για παράβαση παίκτη που εμφανέστατα βρίσκεται εντός περιοχής. 


Φάουλ έδωσε ο Βαρούχας που τότε βέβαια δεν είχε… τηλεοπτικούς  Βαρούχες το βράδυ να τον σκίσουν για όσα έκανε! Ευτυχώς δεν είχε και πολύ μέλλον στην κατηγορία!
(Το ότι εκείνη την εποχή ο Φραντζέσκος μετέτρεπε τα φάουλ σε πέναλτι και είχε σκοράρει τότε στην εκτέλεση, δεν μετράει και δεν αθωώνει την γκαβωμάρα του Αθηναίου διαιτητή Βαρούχα).  

2 σχόλια:

  1. Να κάνω το γνωστό μου σχόλιο. Ο Βαρούχας είναι ΒΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπαρούχας είναι ΒΛΑΚΑΣ μεγαλύτερος απ τον Μπαρουφάκη...

      Διαγραφή