Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Που κρύφτηκαν οι επικριτές του VAR;


Την αγωνιστική που πέρασε στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ΟΛΑ τα γήπεδα οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί τα έκαναν μαντάρα! Τα λάθη που έγιναν στα ματς που πέρασαν, ήταν εξωφρενικά. Το γκολ του ΠΑΟΚ με τον Τζόλη όπου είδε οφσάιντ ο Δημόπουλος από τη Φλώρινα, σε φάση που ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε στην ευθεία; Το πέναλτι υπέρ του Άρη που δεν είδε(;) αρχικά ο Παπαπέτρου αν και ήταν στα δύο μέτρα; Το πέναλτι της Ξάνθης; Η κόκκινη που έβγαλε ο αγχωμένος Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη κατά του Παναθηναϊκού για ένα τάκλιν στην μπάλα; (Τι σύμπτωση; Όλα τα λάθη ήταν υπέρ ΑΕΚ και Ολυμπιακού και κατά του ΠΑΟΚ). 
Πόσες και πόσες μεγάλες φάσεις που εξέθεσαν τους διαιτητές και ΕΥΤΥΧΩΣ υπήρχε VAR για να σώσει την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου!
Που είναι μετά και από αυτά που έγιναν την συγκεκριμένη αγωνιστική οι εξ Αθήνας επικριτές του VAR; Που είναι για να μας αναλύσουν τα μειονεκτήματα που έχει το σύστημα; Που είναι οι ερυθρόλευκοι της Οργάνωσης να πείσουν για το ότι το VAR πρέπει να καταργηθεί στην Ελλάδα;

1 σχόλιο:

  1. Οι Έλληνες διαιτητές έχουν δύο πράγματα:
    1. Είναι διεφθαρμένοι
    2. Είναι για το μούτσο. Του καραβιού το μούτσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή