Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Κομίνης και το πιο μεγάλο ψέμα όλων των εποχών


Τι είπε σήμερα στα Νέα ο Κομίνης που σταμάτησε από τη διαιτησία και τώρα μιλάει για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στον οποίο ο ίδιος έγραψε μαύρη ιστορία: «Στα αποδυτήρια βρισκόμουν σε συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, Γκαγκάτση και Λυσάνδρου. Η ΑΕΚ δήλωσε ότι αδυνατεί να συνεχίσει τον αγώνα και μας έδειξαν αναρτημένες φωτογραφίες σε sites με τον Σαββίδη να οπλοφορεί εντός του γηπέδου».

Όσα χρόνια και αν περάσουν λοιπόν το ψέμα ότι οι παίκτες της ΑΕΚ είδαν το πιστόλι στο γήπεδο και τρομοκρατήθηκαν θα τους στοιχειώνει! Μόνο τις φωτογραφίες είδαν και μόνο αυτές χρησιμοποίησαν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Στο κάτω-κάτω η κατάθεση Δημητριάδη στην Αστυνομία που άλλαξε (άλλα είπε στη Θεσσαλονίκη και άλλα στην Αθήνα για το πιστόλι) αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της αλήθειας που γνωρίζει και ο Κομίννης και όλοι.  

6 σχόλια:

  1. Ουδέν σχόλιο,τα ψέματα αργά η γρήγορα φανερώνονται και οι κατεργαραίοι στον πάγκο τους. Μια φωτογραφία κυκλοφόρησε αστραπιαία εκείνο το βράδυ που την παίζανε καθημερινά τα βοθροκάναλα του συστήματος για ένα μήνα. Το πιστόλι στο ζωνάρι που φόβισε τα αμούστακα παιδιά της Κούλας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουδέν σχόλιο,τα ψέματα αργά η γρήγορα φανερώνονται και οι κατεργαραίοι στον πάγκο τους. Μια φωτογραφία κυκλοφόρησε αστραπιαία εκείνο το βράδυ που την παίζανε καθημερινά τα βοθροκάναλα του συστήματος για ένα μήνα. Το πιστόλι στο ζωνάρι που φόβισε τα αμούστακα παιδιά της Κούλας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδέν σχόλιο,τα ψέματα αργά η γρήγορα φανερώνονται και οι κατεργαραίοι στον πάγκο τους. Μια φωτογραφία κυκλοφόρησε αστραπιαία εκείνο το βράδυ που την παίζανε καθημερινά τα βοθροκάναλα του συστήματος για ένα μήνα. Το πιστόλι στο ζωνάρι που φόβισε τα αμούστακα παιδιά της Κούλας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουδέν σχόλιο,τα ψέματα αργά η γρήγορα φανερώνονται και οι κατεργαραίοι στον πάγκο τους. Μια φωτογραφία κυκλοφόρησε αστραπιαία εκείνο το βράδυ που την παίζανε καθημερινά τα βοθροκάναλα του συστήματος για ένα μήνα. Το πιστόλι στο ζωνάρι που φόβισε τα αμούστακα παιδιά της Κούλας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή