Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Τσίπρας κατά Μαρινάκη-Αλαφούζου!Φοβερά πράγματα λέγονται στη Βουλή με αφορμή τη σημαντική συζήτηση για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μιμήθηκε τον Πάνο Καμένο και μίλησε με ονόματα για τον στοχευμένο πόλεμο που γίνεται ειδικά κατά του υπουργού Εθνικής Αμύνης.

Είπε ο Τσίπρας πριν από λίγο στη Βουλή για Μαρινάκη και Αλαφουζου και τις σχέσεις που έχουν με τη Νέα Δημοκρατία: «το γνωρίζετε καλά, δε μασάω τα λόγια μου θα σας το πω ευθέως. Όλως τυχαίως συντονισμένα εδώ και 15 μέρες μόλις στην επικαιρότητα βρέθηκαν τα λεγόμενα «Panama Papers», «Paradise Papers» μετά την ατυχή ερώτηση που καταθέσατε για την βία και βρεθήκατε απολογούμενος για τις συνομιλίες του γραμματέα σας με κυκλώματα βίας. Μετά τις αποκαλύψεις που αφορούσαν την κατάθεση της γραμματέας του κυρίου Χριστοφοράκου, επιστήθιου και οικογενειακού σας φίλου, όλως παραδόξως, ένα συντονισμένο κρεσέντο ΜΜΕ του όπως κατά δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη, κουμπάρου σας ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνάει πιο συχνά την πόρτα του εισαγγελέα από το κατώφλι του σπιτιού του κι έχει αγοράσει επτά εφημερίδες.

Και οι επτά εφημερίδες λυσσομανούν κατά της κυβέρνησης. Αλλά και του όψιμου φίλου του τώρα, του όψιμου συνεταίρου του που πριν λίγο καιρό ήταν στα μαχαίρια αλλά τώρα τα βρήκαν για να αντιμετωπίσουν ποιον; Τον κοινό τους εχθρό. Και ποιος είναι ο κοινός τους εχθρός; Αυτή η κυβέρνηση που θέλει να βάλει ένα τέλος στη διαπλοκή, στη διαφθορά, στα παραδικαστικά κυκλώματα στις λογής ασυλίες στους φοροφυγάδες».

Δείτε εδώ το  χαρακτηριστικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου