Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Πρόεδρος στον Ολυμπιακό ο Δήμαρχος Πειραιά!Η πρώτη αντίδραση του Μαρινάκη μετά το παραπεμπτικό γι’ αυτόν Βούλευμα για την υπόθεση της συμμορίας, ήταν η έκδοση ανακοίνωσης με την οποία προτείνει ως νέο πρόεδρο τον Γιάννη Μώραλη. Ο Μαρινάκης δεν κάνει λόγο για τις μετοχές της ΠΑΕ. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

1 σχόλιο: