Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Αποκάλυψη-κόλαφος για τον Γκαρθία!

Στη φωτογραφία ο προπονητής του Ολυμπιακού όπως κυκλοφορούσε σήμερα στην εθνική οδό, αφού έφυγε από το νοσοκομείο με δική του πρωτοβουλία έστω και αν δεν είχε περάσει το 12ώρο από την εισαγωγή του.
Για ότι έγινε στο διαβαλκανικό ο καρδιοχειρουργός Βασίλης Χαλβατζούλης που ήταν αντιπρόεδρος στο  ιατρικό κέντρο έκανε σημαντικές αποκαλύψεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πήγα στο Διαβαλκανικό, ήμουν παρών, εκεί συνάντησα και τον γιατρό του Ολυμπιακού και τον διοικητή ασφαλείας που συνόδευαν τον Όσκαρ Γκαρθία. Τον είδα μέσα στο ακτινολογικό εργαστήριο, έκανε τις εξετάσεις του, την ακτινογραφία προσώπου, σπλαχνικού κρανίου, έκανε την αξονική και εισήχθη μέσα στο νοσοκομείο", είπε αρχικά για να συνεχίσει: "Οι εξετάσεις όλες -και η ακτινογραφία σπλαχνικού κρανίου και η αξονική του- ήταν εντελώς φυσιολογικές. Αλλά επειδή ανέφερε ζάλη και συμπτώματα υποκειμενικά εγκεφαλικής διασείσεως, το νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένο να κάνει εισαγωγή στον ασθενή προς παρακολούθηση".

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού, πρόσθεσε πως: "Μίλησα με τους γιατρούς. Μου είπαν ότι εργαστηριακά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν υπήρχε κάτι... Αλλά επειδή ανέφερε ενοχλήματα ζάλης και πόνου, πονοκεφάλου, έγινε προληπτική εισαγωγή "με συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης”. Οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές, το κατάλαβε αυτό, ενημερώθηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, δηλαδή σε όποιο εργαστηριακό έλεγχο έγινε μέσα στο νοσοκομείο ήταν όλα αρνητικά. Ακτινογραφία αρνητική, αξονική, δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο τραύμα που να ενοχλεί, που σημαίνει ότι αν ήθελε θα μπορούσε να το υπομείνει".

Στη συνέχεια ο κ. Χαλβατζούλης, είπε: "Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο κύριος Γκαρθία έφυγε το πρωί χωρίς να περάσει το 12ωρο που συνέστησαν οι γιατροί ότι πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση. Έφυγε κατά τις 8.30 το πρωί, υπέγραψε ο ίδιος, είπε "είμαι καλά" και έφυγε... Χωρίς να πάρει εξιτήριο... Δεν πήρε κάτι στο χέρι, είπε "υπογράφω και φεύγω, είμαι καλά". Έφυγε μόνος του. Δεν έκλεισε το 12ωρο μέσα στο νοσοκομείο, έφυγε στις 8.30... το πρωί είχα ενημέρωση ότι υπέγραψε μόνος του, οικειοθελώς, το εξιτήριο και έφυγε".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το γεγονός πως αν ήταν σε θέση ο Όσκαρ Γκαρθία να επιστρέψει στο γήπεδο, να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι σύμφωνα με την εικόνα που σχηματίσατε, απάντησε: "Προσωπική μου άποψη είναι, ναι! Όταν, όμως, ο άρρωστος σου λέει ότι έχω ζάλη και θέλω να μείνω, είσαι υποχρεωμένος να τον κρατήσεις. Τα υποκειμενικά ενοχλήματα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει ο γιατρός", κατέληξε στις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου