Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Η Πειθαρχική της ΕΠΟ και ο ΟλυμπιακόςΟ Ολυμπιακός άσκησε έφεση για την αφαίρεση βαθμών και την τιμωρία της έδρας και αυτή θα εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Είναι η αγαπημένη Επιτροπή του Ολυμπιακού μια και όλα αυτά τα χρόνια (ακόμη και πέρυσι) πολλές ποινές των ερυθρόλευκων  κατέπεσαν σε αυτή την επιτροπή του κ. Σκουτέρη.  Τώρα βέβαια τα δεδομένα είναι διαφορετικά και οι εκθέσεις που υπάρχουν από την αστυνομία δεν γίνεται να αλλάξουν σε σχέση με την Πρωτοβάθμια απόφαση.

Πιο αναλυτικά: Την Πέμπτη (22/02) στις 17:00, θα εκδικαστεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, που του επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 90.000 ευρώ, για τα επεισόδια μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα επιδιώξουν να εκπέσει η ποινή της αφαίρεσης των βαθμών, αλλά και της αυτή των κεκλεισμένων των θυρών, καθώς αν κι έχουν ήδη εκτίσει τη μία στο ματς με τον Πανιώνιο, θέλουν να υποδεχθούν με κόσμο τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου