Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Όχι ΠΑΟΚ στη σωτηρία του Παναθηναϊκού!


Η ΑΕΚ επιχείρησε να περάσει μία πρόταση για αλλαγή στις ποινές των μη αδειοδοτημένων ομάδων, αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό στη συνεδρίαση της SuperLeague που συνεχίζεται. Για να περάσει κάτι τέτοιο έπρεπε να υπερψηφίσουν 12/16 ομάδες. Στη ψηφοφορία υπέρ της αλλαγής ψήφισαν εφτά ΠΑΕ (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος) και κατά έξι: Απόλλων, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς.

Απείχε ο Λεβαδειακός, παρών ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι… «Η ιδέα είναι πολύ καλή να αλλάξει η ποινή αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά ποινή. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία. Από κει και πέρα όμως όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο είναι άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός.

Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορία θα ήμασταν υπέρ. Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλη, μπορούμε να ψηφίσουμε τώρα για το ‎2019-2020».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου