Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Αυτά είδε ο παρατηρητής της Τούμπας


Η εφημερίδα ΦΩΣ και ο Ανδρέας Σερεβέτας, αποκάλυψαν τι είδε ο παρατηρητής του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης σε σχέση με τις σημαντικές φάσεις του αγώνα της Τούμπας. Το ρεπορτάζ αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής διαιτησίας, που όρισε η ΚΕΔ στο συγκεκριμένο ματς, είπε στον Κουτσιαύτη τα εξής: «Από τη στιγμή που υπήρχε επαφή με το χέρι (του Παπαδόπουλου στον Πρίγιοβιτς) στοιχειοθετείται παράβαση. Ήταν πέναλτι». Προφανώς ο Λιόλιος είχε προλάβει να δει σε επανάληψη την επίμαχη φάση στο διαδίκτυο ή είχε ενημερωθεί σχετικά από κάποιον.
Ο παρατηρητής ασχολήθηκε και με την περίπτωση του 37ουλεπτού. Όταν ο Κώτσιρας έκανε φάουλ στον Ουάρντα. Ο Κουτσιαύτης, που του είχε δείξει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 34ολεπτό, δεν τον απέβαλε. Ο Λιόλιος ρώτησε τον λόγο που δεν του έδειξε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και ο ρέφερι απάντησε: «Δεν ήταν τόσο δυνατό το μαρκάρισμα, ούτε ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση των γηπεδούχων».
Στο τέλος ο Λιόλιος ανέφερε και την φάση που ο Ιγκλέσιας πάτησε τον Ουάρντα. Ο διαιτητής του είπε ότι δεν είδε τι έκανε ο παίκτης του Αστέρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου