Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Η γελοιότητα Κομίνη με τη μπορντό φανέλα και το παρασκήνιο!


Κάθισε ο Έλληνας φίλαθλος σήμερα να δει τον αγώνα Ολυμπιακός-Λαμία. Με την ερυθρόλευκη φανέλα έπαιζαν οι γηπεδούχοι, με άσπρη τα… δεύτερα της Λαμίας. Ο τύπος που παριστάνει (ακόμη) τον διαιτητή, επέλεξε να παίξει και σε αυτό το παιχνίδι με τη μπορντό στολή! Το πρόβλημα που δημιουργούνταν με την ομοιότητα που υπήρχε σε σχέση με τα κόκκινα του Ολυμπιακού, ήταν εμφανές. Ο Κομίνης έκανε κάτι παράτυπο με τους κανονισμούς και φόρεσε ρούχα που έμοιαζαν με αυτά των γηπεδούχων! Γιατί επέμεινε και σήμερα στα μπορντό;
Η ιστορία έχει παρασκήνιο. Τα Korakia το ξέρουν και το αποκαλύπτουν και αν μπορεί αυτός ο τύπος, ας το διαψεύσει.
Τον περασμένο Νοέμβριο ο Κομίνης ορίστηκε στον αγώνα Ξάνθη-Πανιώνιος. Τα έκανε μαντάρα και σε αυτό το παιχνίδι. Εκεί, φορούσε την κίτρινη στολή που έχουν οι διαιτητές!
Στο τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι της Ξάνθης του επιτέθηκαν φραστικά! Ένας από αυτούς του είπε: «Έβαλες ρε συ την κίτρινη φανέλα της ομάδας σου και ήρθες εδώ να παίξεις εμάς…». Το «χτύπημα» για τη σχέση του με την ΑΕΚ, ήταν καίριο!
Και όμως! Ο Κομίνης προβληματίστηκε από αυτό! Ήταν κάτι που τον άγγιξε! Στα αποδυτήρια μάλιστα έλεγε: «Δεν πρέπει να ξαναπαίξω με αυτή τη στολή».
Και πράγματι αυτός ο τύπος με τα φοβερά κόμπλεξ, αλλά και τις τεράστιες ενοχές για όσα έκανε πέρυσι, δεν ξαναέπαιξε με κίτρινα.
 Ακόμη και σήμερα επέλεξε μπορντό και δημιούργησε αυτό το ολοφάνερο πρόβλημα!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου