Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Φίλοι διαιτητές στην Ελλάδα


Εδώ στην Ελλάδα έχουμε τους διαιτητές που έγιναν φίλοι στο χώρο, να επικοινωνούν μέσω διαδικτύου.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος γράφει στον Δαμιανό Ευθυμιάδη: «Φίλε μου Damianos Efthimiadis ήρθε η ώρα να σου πω και επίσημα «Καλός πολίτης». Ξεκινήσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί, ζήσαμε επιτυχίες μαζί! Το πιο σημαντικό, περάσαμε όμορφα, χτίσαμε μια αδελφική φιλια και στο τέλος αυτό είναι που μένει! Το ποδόσφαιρο τελειώνει, οι φιλίες μένουν!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήσουν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησες να κατακτήσω τα όνειρα μου!!!».

Ο πρώην διεθνής βοηθός απαντάει: «Φίλε Sidiropoulos Tasos,
Το ταξίδι της διαιτησίας που το ξεκίνησα το 1997, μας έφερε συνοδοιπόρους από το 2010. στην αρχή συνάδελφοι και τώρα στο τέλος κάτι παραπάνω από φίλοι, τολμώ να πω οικογένεια.
Μία φιλία που εξελίχθηκε σε οικογένεια μέσα από τους κοινούς στόχους, οράματα και πείσμα για έναν καλύτερο χώρο που αγαπάμε και υπηρετούμε τόσα χρόνια. Μέσα από αυτό το πείσμα και την πολύ δουλεία καταφέραμε να φτάσουμε, να αγγίξουμε τα «αστέρια».
Σε ευχαριστώ πρώτα για την σχέση φιλίας-οικογένειας που έχουμε αναπτύξει και δεύτερο για το ταξίδι στα «αστέρια» που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, δίχως εσένα θα ήταν απλά ένα όραμα , αλλά μαζί καταφέραμε να γίνει βίωμα....
Επίσης, εύχομαι σε εσένα και τα άλλα μέλη της «οικογένειας» να φτάσετε ακόμα πιο ψηλά, να σας καμαρώνουμε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη βράδυ, τα Σαββατοκύριακα μας και του χρόνου τέτοια εποχή, στα γήπεδα του EURO ´20
Και πάντα η σκέψη μου με την δεύτερη «οικογένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου