Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

«Προφανής η συμμαχία Ολυμπιακού-ΑΕΚ»


Πολλές και ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις του Χρυσόστομου  Γκαγκάτση στη σημερινή ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ρωτήθηκε από μετόχους και απάντησε για διάφορα θέματα.


Για τις συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στην τρίτη και στην τέταρτη θέση δεν υπήρχαν συμμαχίες, τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος συμμαχούν όλοι τους για να τον ρίξουν από την πρώτη θέση. Είναι προφανής η συμμαχία Ολυμπιακού-ΑΕΚ, δε χρειάζεται να το επαναλάβουμε, ούτε μπορούν να το αρνηθούν. Δεν μπορούν να το παραδεχτούν στον κόσμο τους. Εμάς δε μας ενδιαφέρει, ήμασταν και θα είμαστε μόνοι. Μία συνεργασία υπήρχε κάποτε για να πέσει ένα σύστημα, όπως έπεσε, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα υπάρχουν συμμαχίες που τις διαφημίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ μέσω των μέσων τους, δεν το φωνάζουν και δεν το παραδέχονται γιατί θα έχουν πρόβλημα με τους φιλάθλους τους».

Για τη διαιτησία: Τα λάθη φέτος έχουν περιοριστεί. Με την καινούργια ΕΠΟ και τους ξένους διαιτητές επετεύχθη αυτό. Ελπίζω τη νέα χρονιά να είναι τα πράγματα ακόμα καλύτερα και να είναι ακόμα λιγότερα τα λάθη λόγω του VAR. Βάσει ερευνών, με το VAR περιορίζονται τα λάθη στο 70%. Θα υπάρχουν βέβαια και λάθη και σχετικές συζητήσεις, το είδατε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την υπόθεση Τζήλου: «Το θέμα Τζήλου είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και όχι στα δικά μας. Ο ΠΑΟΚ και οι δημοσιογράφοι του πιέζουν για να λυθεί όσο πιο γρήγορα αυτή η υπόθεση».


Για την αναδιάρθρωση και τα πλέι οφ: «Η αναδιάρθρωση δεν είναι απόφαση του ΠΑΟΚ, αλλά του υπουργού, δεν υπάρχουν πλέι οφ, είναι μία συνέχεια του πρωταθλήματος. Πλέι οφ θα είχαμε αν υπήρχαν διαιρέσεις στη βαθμολογία. Η θέση μας είναι 16-18 ομάδες χωρίς καμία συνέχεια του πρωταθλήματος, εφόσον όμως έγιναν 14 οι ομάδες δε γίνεται πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, για αυτό θα υπάρχουν άλλες 10, εκεί θα φανεί ποιος θα είναι ο καλύτερος».


Για το αν υπάρχει συμμαχία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για την αποπομπή Περέιρα: «Ούτε ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος από τον κ. Περέιρα, δε γίνεται ένας άνθρωπος που έβαλε πέρυσι μπουρλότο στο πρωτάθλημα να παραμένει και την επόμενη χρονιά και να έχει τους περισσότερους ορισμούς. Τα λάθη γίνονται εις βάρος όλων και όχι υπέρ μίας ομάδας, στο τελευταίο συμβούλιο ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ είπε ότι θα ανανεωθεί η θητεία του Περέιρα για ακόμα έναν χρόνο, δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει η απομάκρυνση Περέιρα από κάποιες ομάδες ή και από την ΕΠΟ χωρίς να υπάρξουν συνέπειες από τη ΦΙΦΑ».

Για τη νέα προκήρυξη του κυπέλλου και τον τελικό: «Για να καταλάβετε κάτι, ούτε εμείς κάνουμε την προκήρυξη, ούτε ψηφίζουμε, ούτε υπογράφουμε την προκήρυξη, είναι θέμα της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ. Αποφασίστηκε ότι ο τελικός θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, μπορεί να γίνει αν χρειαστεί και στο εξωτερικό».

2 σχόλια:

  1. Tο όπλο στην Τούμπα ήταν μαγικό και έκανε την ΑΕΚ Ολυμπιακό
    ήρθαν οι λαθρέμποροι από Νίκαια και Πειραιά, να μας μάθουν τί ειναι οφσάϊντ

    caer esta permitido levantarse es obligatorio
    ΠΑΟΚ παντού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκης Γκαγκατσης μεγάλος παράγοντας μεγάλος μάγκας μεγάλη καρδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή