Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Αλήθειες και ψέματα για την ΕΠΟ


Προσέξτε λίγο το ρεπορτάζ της FORZA που αποτυπώνει την πραγματικότητα που διαμορφώνεται μέχρι τώρα στα προεκλογικά της ΕΠΟ. Παρουσιάζονται στοιχεία και δεν γίνονται γενικές αναφορές που στόχο έχουν την δημιουργία εντυπώσεων. Για παράδειγμα αναφέρεται: «Η FORZA αποκάλυψε στο ευρύ κοινό, κάτι που ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν. Με βάση αυτό, ο ΠΑΟΚ και η παράταξη που στηρίζει, ήταν είναι και θα είναι ο ισχυρός πόλος ενόψει και των επόμενων εκλογών. Όπως πριν, έτσι και τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει μαζί του, αρραγές και απόλυτα ενωμένο το Βόρειο τόξο της χώρας με τις Ενώσεις Μακεδονίας και Θράκης. Είναι αυτές οι 17 Ενώσεις, που αποτελούν την μεγάλη και κυρίαρχη βάση! Μαζί με αυτές υπάρχει ξεκάθαρη πλειοψηφία σε Ήπειρο και Θεσσαλία, ενώ μαζί συμπλέουν και πολλές Ενώσεις από τα νησιά, την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα. Σήμερα, η παράταξη στηρίζεται καθαρά και βάσιμα από 30 τουλάχιστον Ενώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν  και φυσικά υπάρχει πάντα το μέτωπο των ομάδων σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία που θα διαμορφώσει ένα πανηγυρικό –για τον ΠΑΟΚ- αποτέλεσμα».

Και επειδή πολλά γράφτηκαν για όρους που θα μπουν, σημειώνεται: «Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ήταν, είναι και θα είναι ο κυρίαρχος, εκείνος που ελέγχει πλήρως την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη που πρωταγωνίστησε στο να καθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό το ποδόσφαιρο από την λαίλαπα της Οργάνωσης, ο ΠΑΟΚ που είχε κυρίαρχο ρόλο στην παρουσία ξένων ανεπηρέαστων διαιτητών, στη λειτουργία του VAR και σε ένα ποδόσφαιρο στο οποίο όλοι έχουν ίσα δικαιώματα, όπου όλοι μπορούν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν στόχους με μεγαλύτερη δικαιοσύνη σε σχέση με ότι συνέβαινε τα τελευταία 20 χρόνια.

Παρολ’ αυτά και όπως τόνισε η FORZA σε πολλά ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ παραμένει ανοικτός σε συνεννοήσεις για την επόμενη ημέρα, με δυνάμεις του ποδοσφαίρου που φυσικά έχουν κοινές ιδέες και επιδιώξεις με αυτόν και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την Εγκληματική Οργάνωση που διέλυσα τα πάντα τα περασμένα χρόνια.

Όπως τονίστηκε στο προηγούμενο φύλλο και μέσα στην σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά και μεταξύ των Ενώσεων, υπάρχουν δυνάμεις που επιθυμούν την συνεννόηση μεταξύ των μεγάλων ΠΑΕ (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δηλαδή) που εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε εξέλιξη. 

Μέσα στα πλαίσια αυτής της συνεννόησης βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχθεί όρους για όλους όσους μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας. Μία τέτοια διαδικασία δεν έχει νόημα να ανοίξει. Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία τέτοια διάθεση.

Κάπως έτσι όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι και στην επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας, είτε ο ΠΑΟΚ και η παράταξη που στηρίζει θα είναι οι κυρίαρχοι και θα καθορίσουν τις εξελίξεις, είτε θα προκύψει μία καθαρή συνεννόηση με άλλες δυνάμεις που θα προχωρήσουν με βάση και το τωρινό Συμβούλιο.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο χρονικό διάστημα» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου