Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Ο Μαρινάκης και οι άνθρωποί του στη Θεσσαλονίκη


Το site του Μαρινάκη κάνει τη δουλειά του ιδιοκτήτη, αλλά μόνο του δεν φθάνει. Χρειάζεται και στη Θεσσαλονίκη ανθρώπους για να περνάει την προπαγάνδα του Ολυμπιακού. Έγινε η αναζήτηση, έγιναν οι συζητήσεις, η πιάτσα λέει ότι ο τηλεπαρουσιαστής τα βρήκε με τον μπούλη του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ, γι’ αυτό και κάθε μέρα όλα τα ρεπορτάζ της ερυθρόλευκης προπαγάνδας αναπαράγονται και σε site που παίζει Άρη! Τα συγκεντρώνουμε και από αύριο θα έχουμε νεότερα για τον κόσμο του Άρη που ενδιαφέρεται για εκείνους που κάνουν τη δουλειά του Μαρινάκη.

2 σχόλια:

  1. Γιάννης Μώραλης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νοσεί ήπια - όπως λεμε ήπια βία στο κοκαλισκακη... όλα "ήπια" τα περνάνε στο βοθρολίμανο... χοχοχοχο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Μώραλης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νοσεί ήπια – όπως λεμε ήπια βία στο κοκαλισκακη, ήπια εgκληματικη oργανωση, ήπια τα στημενα, ήπια καμενους φουρνους, ήπια την καφετερια τζαβελα, ήπια το σπιτι του ΜΠΙΚΑ ήπια tην δολοφονικη επιθεση στον ΤΖΗΛΟ,τον Ευαγγελου, τον Ζωγραφο… όλα «ήπια» τα περνάνε στο βοθρολίμανο… και με δικαστικές αποφάσεις του Αθηναϊστάν χοχοχοχο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή