Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Όταν το ξεφωνητό σου μαθαίνει τους κανονισμούς

Το πρωτοσέλιδο της χθεσινής εφημερίδας Metrosport χαρακτήριζε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ τραβηγμένο! Έτσι ήξεραν! Έτσι ήθελαν να περάσουν!

Έγινε ό τι έγινε κατά τη διάρκεια της Κυριακής και σήμερα Δευτέρα η εφημερίδα έμαθε τους κανονισμούς και άλλαξε στάση!Το "τραβηγμένο" έγινε "100%"

 

 


 

 

2 σχόλια:

  1. Είμαι Артур Борис κάτοικος/πολίτης της Ρωσικής Δημοκρατίας. Είμαι 42 ετών, επιχειρηματίας/επιχειρηματίας. Κάποτε είχα δυσκολίες στη χρηματοδότηση του έργου/της επιχείρησής μου, αν όχι για έναν καλό μου φίλο που με σύστησε στον κ. Pedro για να πάρω ένα δάνειο αξίας $250.000 USD από την εταιρεία του. Όταν επικοινώνησα μαζί τους, χρειάστηκαν μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του δανείου μου και να μεταφερθεί στον λογαριασμό μου. Ακόμη και με ένα κακό πιστωτικό ιστορικό, εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς. Προσφέρουν επίσης κάθε είδους δάνεια όπως επιχειρηματικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτου. Δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω για όσα έχουν κάνει για μένα, αλλά ο Θεός θα τους ανταμείψει σύμφωνα με τα πλούτη του στη δόξα. Εάν χρειάζεστε επείγουσα οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα μέσω email  pedroloanss@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή