Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Η NOVA "μίλησε" και το μετάνιωσε!


Πήρε θέση η NOVA για το θέμα των τηλεοπτικών. Μέσα σε όσα υποστήριξαν υπήρχαν και υποτιμητικά-ειρωνικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ και τις επιλογές του: «Επιχειρηματική απόφαση η οποία έχει αρκετό ρίσκο, καθώς φαίνεται να έχουν μείνει ακόμη στις υποσχέσεις και στα υπέρογκα έως παράλογα ποσά που τους έταζε προεκλογικά η προηγούμενη κυβέρνηση».
Μετά όμως;
Μετά είδαν τα εκατοντάδες σχόλια φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά και συνδρομητών και ανασκουμπώθηκαν. Για να δούμε ορισμένα από αυτά που υπάρχουν στη σελίδα της NOVA στο FB:

«Όλα τα μαγαζιά στη βόρεια Ελλάδα είχαν ΝΟVA για να βλέπουν ΠΑΟΚ. Μόνοι σας κλείνετε, αλλά βέβαια αυτό αποτελεί καθαρά επιχειρηματική σας απόφαση…»

«Το να δίνει η Νόβα με τα τόσα χρέη επιχειρηματικές συμβουλές στον Σαββίδη ε πάει πολύ... Με ότι έχει στην τσέπη του σας αγοράζει ...».

«Χαχαχα. επιχειρηματικό ρίσκο λέει.  χαχχαχα Επιχειρηματικό ρίσκο μάλλον είναι το να χεις και να αφήσεις να σ φύγει ο νταμπλούχος... ούτε τρίλεπτα από τις φάσεις δεν πρέπει να τους δίνουν».

«Ελπιζω να μην υπαρξει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που να παραμείνει συνδρομιτης σας...»

«Συνδρομητής από το 1994.. Πριν ένα μηνα έγινε διακοπή.. Για τον ΠΑΟΚ δεν μιλάει κανείς έτσι..ΤΕΛΟΣ!!!»

«Χωρίς τον αήττητο πρωταθλητή νταμπλουχο φέτος θα σβήσετε από τον τηλεοπτικό χάρτη»

«Διακοπη οσοι δεν εκαναν απο το καναλι που δεν εχει τπτ να δειξει απολυτως τπτ καμια υπηρεσια τους δεν ειναι καλή»

«Εσείς ποιοι είστε ρε  που θα χαρακτηρίσετε "υπέρογκα ή και παράλογα" τα ποσά που θα έδινε η ΕΡΤ για τον Νταμπλούχο και αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ;
Κάνατε ποτέ σας κάτι αντίστοιχο όταν έσκαγαν δεκάδες εκατομμύρια στον Ολυμπιακό επί χρόνια;;
Ή μήπως τώρα σας έπιασε ο πόνος επειδή πήρατε τις εντολές του ιδιοκτήτη του Noor1;;;
Τώρα που θα ξηλωθούν οι αποκωδικοποιητές από χιλιάδες σπίτια ΠΑΟΚτσήδων, θα καταλάβετε πόσο "υπέρογκα ή παράλογα" ήταν τα ποσά που θα έδινε η ΕΡΤ.
Τώρα να δω ποιος θα καλύψει την χασούρα σας».

«Κατάπτυστη ανακοίνωση από μία εταιρία που πήρε τα ρίσκα της κι έχασε στη Βόρεια Ελλάδα!!!!! Αλλάξτε το σε Gaurosports ή Pokemonsports να τελειώνουμε!!!! Αρκετά σας ανεχτηκα ε τόσα χρόνια και σας πληρώναμε κιόλας!!!!»

«Όταν θα δείτε πόσοι συνδρομητές από βόρειο Ελλάδα θα σας εγκαταλείψουν τότε θα καταλάβετε τι κανατε»


Αυτά είναι μερικά μόνο μηνύματα σε σχέση με τα εκατοντάδες που βλέπουν τώρα τα στελέχη της NOVA!


2 σχόλια: