Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Η ντροπή της διαιτησίας! Τόλμησε να ειρωνευτεί τον ΠΑΟΚ!!


Είναι η ντροπή της διαιτησίας! Είναι γυναίκα διαιτητής της ΕΠΟ που ειρωνεύεται τον ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή του πορεία. Γίνονται και αυτά στο ποδόσφαιρό μας! 



Λέγεται Ιωάννα Κοτρώτσου. Ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας (σημαντική λεπτομέρεια και αυτή).

Αυτή, κάνει καριέρα στην Ελληνική διαιτησία, είναι στον πίνακα διαιτητών της δεύτερης κατηγορίας και πριν από λίγες ώρες ανέβασε αυτό στο facebook, ανάρτηση την οποία ακολούθησαν και άλλα ειρωνικά σχόλια! 



Και όμως υπάρχει διαιτητής που τόλμησε να ειρωνευτεί Ελληνική ομάδα για την πορεία της ή έναν αποκλεισμό σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Η πρόκληση είναι απίστευτη και έχει σίγουρα υπόβαθρο στον κίτρινο πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ντροπή και ξεφτίλα που θα είναι ακόμη μεγαλύτερη αν αυτή παραμείνει στη διαιτησία έστω και για μία ημέρα ακόμη.

Η συγκεκριμένη πρέπει άμεσα να διαγραφεί από τον οποιονδήποτε πίνακα. Δεν είναι δυνατόν μία τέτοια συμπεριφορά και μία τέτοια ειρωνεία να περάσει έτσι.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ έχουν υποχρέωση να αντιδράσουν και να την στείλουν σπίτι της να πανηγυρίζει όσο θέλει υπέρ της ομάδα της και κατά του ΠΑΟΚ. 



Αυτή είναι η Κοτρώτσου, αυτή τόλμησε να κάνει πλάκα με τον ΠΑΟΚ και περιμένουμε τις άμεσες κυρώσεις εναντίον της.

Τα αστεία στην Ελληνική διαιτησία πρέπει να τελειώσουν όπως  και τύπισσες σαν κι’ αυτή.     

14 σχόλια:

  1. Η άλλη ομάδα που προκρίθηκε στο τσουλού έπαιζε με την μικτή Μυκόνου και τα βίντεο κυρία Κοτρότσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μωρέ η αμμαμητη ήθελε μερικά λεπτά δημοσιότητας.μην την δίνετε και άλλη αξία.δεν την αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ Ο 4ος ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΣ (ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καθε τσολι τωρα εχει αποψη, επειδη ομως ειναι στην διαιτησια, διαγραφη αμεσα, σπιτι να βλεπει ΠΑΟΚ στο ΟΥΕΦΑ να γουσταρει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρουφα....το αυγό σου μωρή βρωμιαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο κομμάτι..Εχει πολλους μερακληδες να την "περιποιηθουν"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΜΠΕΡΝΛΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ . ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι αμερόληπτοι οι διαιτητές γενικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΟΚ πρεπει να κανεις τα πάντα , αυτη η πατσαβουρα ,απο αυριο να παει στο σπιτι της ... η ανωχη ΤΕΛΟΣ μην αφυνετε τιποτα να πέσει κάτω , απο τωρα και στο εξής τελος φτανει τα νουμερα ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗν ώρα για το τσου λου δεν την ξέρω .Η ώρα όμως για το πουτσουλού για σένα είναι πάντοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή