Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Αποκάλυψη: Η κατάθεση Κομίνη στην αστυνομία, κόντρα στα ψέματα της ΑΕΚ


Στην αρχή διέδωσαν ότι ο Σαββίδης έβρισε και απείλησε τον Κομίνη! Έλεγαν ότι τον πλησίασε απειλητικά! Μετά ήθελαν να περάσουν ότι ο Κομίνης είδε το όπλο και φοβήθηκε. Ψέματα! Ακόμη και σήμερα αναφέρονται σε συνάντηση στα αποδυτήρια! Και εδώ ψέματα.
Τα korakia μετά την αποκάλυψη της διπλής κατάθεσηςΔημητριάδη, αποκαλύπτουν και την κατάθεση του Γιώργου Κομίνη  στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής βίας, εκείνο το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά τη διακοπή του αγώνα.
Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο σε αυτή την κατάθεση, ο Κομίνης περιγράφει την πραγματικότητα που αφορά την είσοδο Σαββίδη. Λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω να αναφέρω εδώ, ότι εγώ και κανένας από τους συνεργάτες μου, δεν είχαμε οποιαδήποτε λεκτική ή σωματική αντιπαράθεση με τον Ιβάν Σαββίδη ή με κάποιον από τη συνοδεία του».

Τι αναφέρει για το όπλο και πώς ενημερώθηκε, σε αντίθεση με όσα διέδιδαν από την ΑΕΚ ότι το είδε και φοβήθηκε… «Αργότερα και ενώ βρισκόμουν στα αποδυτήρια, ενημερώθηκα από  αξιωματούχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Λυσσάνδρου Μηνά, ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έφερε στην κατοχή του όπλο». 

Δείτε και εδώ... Αυτά κατατέθηκαν επίσημα εκείνο το βράδυ, αυτά ισχύουν, όσο και αν η ΑΕΚ προσπαθεί ακόμη να πείσει ότι ο Σαββίδης είχε επαφή με τον διαιτητή.

Αυτά τα στοιχεία έχει στη διάθεσή του ο δικαστής του Πρωτοβάθμιου και με αυτά θα δικάσει.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου