Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Αποκάλυψη: Ο Δημητριάδης άλλαξε την κατάθεσή του στην αστυνομία!


Είναι άλλη μία απόδειξη της σκευωρίας που έστησε η ΑΕΚ, για να αποδείξει ότι η αποστολή της ομάδας απειλήθηκε.  Η μεγαλύτερη από τις αποδείξεις που έχουν ήδη παρουσιαστεί.

Τα korakia αποκαλύπτουν με έγγραφα, ότι ο Βασίλης Δημητριάδης άλλα κατέθεσε το βράδυ της Κυριακής στους αξιωματικούς της Αθλητικής Βίας που βρέθηκαν στην Τούμπα και άλλα έσπευσε να καταθέσει δύο μέρες μετά, στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας στην Αθήνα!

Τα korakia έχουν στην κατοχή τους και τις δύο καταθέσεις του Δημητριάδη. Ο οποίος είπε όσα είπε το βράδυ της Κυριακής του αγώνα στις 01:30 και μετά από δύο ημέρες, ένιωσε ότι έπρεπε να τα αλλάξει, ειδικά στο κομμάτι  που αφορά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.

Στην πρώτη Κυριακάτικη κατάθεση αναφέρει (μεταξύ άλλων) γι’ αυτή τη στιγμή: «Λίγο μετά το γεγονός και από την  γενική ένταση που υπάρχει εντός αγωνιστικού χώρου, ακούω τον διαιτητή να λέει στους βοηθούς του πάμε στα αποδυτήρια. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ακούω από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φοβισμένους να λένε ότι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ είχε πάνω του όπλο». Εδώ είναι το συγκεκριμένο σημείο της πρώτης κατάθεσης



Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν μάλιστα αν από την απώθηση Σαββίδη προκλήθηκαν, σωματικές βλάβες με τον Δημητριάδη να απαντάει αρνητικά, ενώ μιλάει για διαπληκτισμούς παικτών, όταν ερωτάται αν υπήρξε εναντίον τους κάποια αξιόποινη πράξη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι για το όπλο, υποστηρίζει ότι τον ενημέρωσαν οι παίκτες, αφού εκείνος δεν είδε τίποτα!   

Δύο μέρες μετά και αφού επέστρεψε στην Αθήνα, να που… ήρθε η Θεία  Φώτιση στον Δημητριάδη, ο οποίος πάει στην  Αστυνομία και τι λέει για το όπλο (μια και έπρεπε να στηρίξει τα περί απειλής και τρόμου που δεν στηρίζονταν στην πρώτη κατάθεση): Υποστηρίζει ο Δημητριάδης στις 14/3: «Για το όπλο στην ερώτηση που μου κάνετε, είδα το όπλο που είχε  ο κ. Ιβάν  Σαββίδης, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο»!Εδώ είναι η δεύτερη κατάθεση στην Αθήνα. 


Άλλα το βράδυ της Κυριακής, άλλα την Τετάρτη! Γιατί;

Και τα δύο έγγραφα είναι στη διάθεση του κ. Καποδίστρια που φυσικά πρέπει να λάβει υπόψη του την αλλαγή στάσης και κατάθεσης του εκπροσώπου της ΑΕΚ, μία αλλαγή που μόνο τυχαία δεν ήταν. 

Οι αποκαλύψεις γι' αυτές τις καταθέσεις που είναι πάρα πολύ σημαντικές, θα συνεχιστούν!



4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Ψεύτης Δημητριάδης θέλει το ματς στα χαρτιά επειδή δεν μπορούσε να κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δειλοί άνθρωποι σε υπεύθυνες θέσεις. Δεν υπάρχει σωτηρία. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει . αυτό κάνει η ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή