Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Το αίτημα του Ολυμπιακού και οι ψήφοιΔιοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στη SuperLeague και πέρα από το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου που  εγκρίθηκε, τέθηκε το θέμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις μετοχές των προσώπων που έχουν παραπεμφθεί σε δίκη. Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Λεβαδειακός έχουν πρόβλημα με τους μεγαλομετόχους τους και ζήτησαν ενημέρωση από τον υπουργό. Ας δούμε τι τελικά αποφασίστηκε και τι ψήφισαν οι «μεγάλοι».  

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ενέκρινε το Πρόγραμμα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ, 17ης-30ης αγωνιστικής.

2/ Η SUPER LEAGUE, αποδεχόμενη αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, περί  υποχρέωσης ή μη μεταβίβασης μετοχών σε περίπτωση κωλύματος άρθρου 3 Ν.2725/1999, με το οποίο συντάχθηκαν οι ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ενέκρινε την αποστολή επιστολής προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.  «Παρών» ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ ψήφισε «λευκό».

3/ Από την 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου (16η αγωνιστική ημέρα) του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ,  θα ισχύει μόνο το ηλεκτρονικό Φύλλο Αγώνα.

4/ Εγκρίθηκε η προγραμματική Σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Πατρών για την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υποδομών της SUPER LEAGUE».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου