Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Συγνώμη στον Κοντονή από τα Παραπολιτικά!



Πολλά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα ασχολούνται με δικαστικά θέματα και καθημερινά προσπαθούν να δημιουργήσουν ζητήματα. Έτσι και τα Παραπολιτικά (συμφερόντων Μαρινάκη) έγραψαν ένα θέμα για τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τη γυναίκα του. Λίγες μέρες μετά, αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη.
Η εφημερίδα στο κείμενο με τίτλο «Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με ανακριβές δημοσίευμά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η εφημερίδα μας απολογείται στην κ. Χριστίνα Σαλάππα καθώς και στον κ. Σταύρο Κοντονή για το ανάρμοστο και ψευδές άρθρο που δημοσιεύθηκε στα Παραπολιτικά της 22ας/10/2016 (...)
Το συγκεκριμένο άρθρο μπορούσε να βλάψει την τιμή και την υπόληψη της κ. Χριστινας Σαλάππα και του κ. Σταύρου Κοντονή με το ψευδές περιεχόμενό του, την παρανόμως αποτυπωθείσα φωτογραφία τους και ειδικότερα με τη βαρύτατη αμέλειά μας να μην παρουσιάσουμε τη συνολική ροή της μήνυσης, σύμφωνα με την οποία η σχηματισθείσα δικογραφία κατέληξε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών από το έτος 2011, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση στο ευρύ κοινό ότι υφίσταται εκκρεμής ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος της συντρόφου του (τότε) υφυπουργού Αθλητισμού».

Και που είμαστε ακόμη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου