Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Ξέσπασμα ΠΑΟΚ για τη διαιτησία!


Ο ΠΑΟΚ κράτησε χαμηλούς τόνους στο κομμάτι διαιτησία. Όλα αυτά μέχρι τώρα όπου διαιτητές όπως ο Αρετόπουλος, ο Κομίνης και ο Θάνος χθες στο ΟΑΚΑ, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έκριναν παιχνίδια, αποτελέσματα, νικητές, ακόμη και δικαστήρια με τα φύλλα αγώνα που συνέταξαν.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Μάλαμας Τεβεκέλης μίλησε σήμερα για… διαιτητάκια! Έδωσε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες:

-Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση. Δεν υπάρχουν προσωπικότητες στη διαιτησία, είναι όλοι διαιτητάκια. Βλέπουμε την συμπεριφορά της ΚΕΔ προς ορισμένους διαιτητές. Ο Διαμαντόπουλος έχει να οριστεί από το παιχνίδι ΑΕΚ - Ξάνθη γιατί δεν έδωσε το πέναλτι στην ΑΕΚ.

-Ένας διαιτητής με όνομα Κούλαν Χασάν αγνοείται από 24/1 και από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για το οφσάιντ. Σαφώς και είναι ευθύνη του Περέιρα, δεν είναι καθόλου προσεκτικός. Λέγεται και ακούγεται ότι υπάρχει. Θα μαζευτούν καμία δεκαριά εκεί ενώ είναι δουλειά που μπορούν να κάνουν δυο άτομα. Η FIFA που ακριβώς κουνάει το δάχτυλο στην ΕΠΟ; Μας απειλούν με παραμύθια και grexit;
Οι αθλητικοί δικαστές είναι ανεξάρτητοι, ποια είναι δηλαδή η ευθύνη της ΕΠΟ; Πρέπει να τους ταρακουνήσει όλους και να τους στείλει στα σπίτια τους η ΕΠΟ.

-Υπήρξε αλλαγή φέτος, έγιναν λάθη εις βάρος και υπέρ όλων. Υπήρχαν λάθη και πιο μπροστά που δεν δικαιολογούνται βέβαια. Όλοι στηρίχτηκαν στην επικοινωνιακή πολιτική, στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Τους έμεινε το γκολ οφσάιντ. Για το πέναλτι που γίνεται εις βάρος του Κρέσπο δεν μιλάει κανείς. Δεν έπρεπε να οριστεί ο Κομίνης στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, μετά τον τελικό Κυπέλλου.

-Αλλά να φωνάξεις, να πεις τι; Θα άλλαζε αυτό που έκανε; Πήγε στη σέντρα και στην συνέχεια ξεκίνησε να το συζητάει. Κάτι τον σταμάτησε στο δρόμο.

-Παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Όντως μπήκε ένα γκολ οφσαίντ αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε με τον διαιτητή που δεν έδωσε το πέναλτι με τον Μπέριο.

-Στο ματς με τον Πλατανιά, ακυρώθηκε γκολ της ομάδας του Πλατανιά αλλά για το πέναλτι Καρυπίδη που δεν δόθηκε δεν μίλησε κανείς.

-Όσοι ασχολήθηκαν με το ποιος είναι ο χαλίφης, ας το δουν ξανά. Με την απομάκρυνση του Κουκουλάκη, πανηγύριζαν κάτω. Επιτέλους φεύγει, και έρχεται ο νέος που δεν τον έχουμε δει ακόμη.

-Δεν θα ξεχάσω το ματς με τον Μήτσιο απέναντι στην Καλλονή, έκανε 13 λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ και ορίστηκε πάλι σε δυο εβδομάδες. Όλα αυτά στέλνουν μηνύματα προς τους διαιτητές. Κομίνης και Αρετόπουλος έπρεπε να έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους. Είναι υπεύθυνοι αυτοί και κανένας άλλος. Μόνο ο κ.Καλφόγλου το έκανε.

-Γιατί δεν έχουν καλέσει Αρετόπουλο για τα όσα ψευδή κατέθεσε; Ο κ.Κομίνης μας έλεγε ότι τελείωσε εκείνο το βράδυ. Ποιος τους τελείωσε; Άλλοι; Τι έκανε ο Κύζας σε σύγκριση με το χθεσινό Θάνο; Μαρς πέναλτι μπροστά του, δεν απέβαλλε τον Βράνιες, αποβολή Ινσούα.

-Έγινε ένας αγώνας να διορθωθούν πράγματα να δείξουν ότι αξίζουν, ότι μπορούν αλλά δεν βλέπω κάτι. Έχουν γίνει λάθος ορισμοί στα παιχνίδια. Οδηγούμασταν μαθηματικά όταν είδαμε τον ορισμό στην Τρίπολη, στο να μην έρθει ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

-Ο Μπάρκας δεν επηρεάστηκε καθόλου, έκλαιγε τη μοίρα του. Σε δυο παιχνίδια που ο κόσμος ήταν φανταστικός, χάθηκαν 9 βαθμοί. Χθες είδαμε πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν επηρέαζε τη φάση, ενώ ο Μαουρίσιο ήταν οφσάιντ;

- Ο Ιβάν Σαββίδης, πριν από δυο χρόνια, είδε τον Παπά, μετά είδε να έρχεται πάλι κάποιος και να του κλέβει όλο τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου