Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος κοντά στα θύματα και στις οικογένειές τους


Η Ελλάδα πενθεί, αλλά ο Έλληνας μπορεί να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Η ποδοσφαιρική Ελλάδα κινητοποιείται και ήδη έχουμε πολλές ανακοινώσεις.

Η ΕΠΟ αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό δεκάδων συμπατριωτών μας, από την πύρινη λαίλαπα της Αττικής, στις οικογένειες και τους οικείους τους.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας μετέχει στο εθνικό πένθος, στέκεται δίπλα στους πληγέντες και τις οικογένειές τους και θα αναλάβει σύντομα πρωτοβουλίες για να συνεισφέρει στην ανακούφιση του πόνου τους.

Super League: «Βαθιά οδύνη για τα θύματα της πύρινης λαίλαπας»

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τα θύματα που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή της στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα, στους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους κατοίκους και τον καθέναν που πολεμά με κάθε μέσον τις καταστροφικές πυρκαγιές».

Η ΕΠΣ Μακεδονίας με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θλίψη της για τα θύματα στην Ανατολική Αττική και γνωστοποίησε πως θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στήριξης για τους πληγέντες.

Αναλυτικά:

«Με θλίψη και οδύνη η ΕΠΣ Μακεδονίας παρακολουθεί τα δραματικά γεγονότα που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας, ανήμπορη να βοηθήσει με την παρουσία της στην Ανατολική Αττική.

Όλοι μας προσευχόμαστε, όπως, ο Θεός να βοηθήσει τις πυρόπληκτες οικογένειες και να δώσει δύναμη σε όλους όσους μετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης των συνανθρώπων μας.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας, με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου, θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό, θα καταθέσει το ποσό των 1000,00 ευρώ και όταν θα γνωστοποιηθεί (ο λογαριασμός) θα παρακαλούσε τις ανδρικές της ομάδες, τις ακαδημίες, τους ποδοσφαιριστές, τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους γιατρούς και όλους όσους απαρτίζουν τη μεγάλη οικογένεια της ΕΠΣ Μακεδονίας να βοηθήσουν με όση δυνατότητα έχουν, καταθέτοντας κάποιο ποσό από το υστέρημα τους».

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ως πρώτη βοήθεια διαθέτει όλες τις εισπράξεις του αγώνα με τη Βασιλεία στις οικογένειες των πληγέντων. 

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για τους πληγέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου