Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Κλήρωση; Ποια κλήρωση;


Έχουμε χρόνο ακόμη! Ο Ιούλιος τελειώνει, αλλά στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ακόμη ούτε πότε αρχίζει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,  ούτε πώς θα διοργανωθεί, ούτε φυσικά το πρόγραμμα γι’ αυτό.
Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η κλήρωση αλλά αυτή αναβλήθηκε για τις 9 Αυγούστου. Το ίδιο και η προκήρυξη του πρωταθλήματος, μια και ακόμη δεν έχει δοθεί λύση στο θέμα των τηλεοπτικών των επτά ομάδων.  
Αν και μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί λύση, οι «άστεγες» ΠΑΕ έχουν διαμηνύσει ότι θα μπλοκάρουν την προκήρυξη κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 25 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λίγκας και για το μεγάλο θέμα στην Ανατολική Αττική αναφέρει:

«Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική.

Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 για τις 9 Αυγούστου 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου