Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Από τα κομμωτήρια στα πεζοδρόμια για τον Λάζαρο


Και τι δεν ειπώθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και  των συμβολαίων που φαίνεται να έχει υπογράψει σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ που έκανε την προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών υποστηρίζει ότι δεσμεύει με συμβόλαιο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και για την περίοδο 2018/19. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με απαγόρευση μεταγραφών, να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής και διεκδικούν αποζημίωση 300.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του υποστηρίζει πως ο παίκτης ήταν ελεύθερος και περνώντας στην αντεπίθεση κατέθεσε κι αυτός προσφυγή ζητώντας από την Επιτροπή να τιμωρήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους!

Η ΑΕΚ παρουσίασε συμβόλαιο με τον Έλληνα διεθνή το οποίο είχε ημερομηνία 1/7/18.

Ο Ολυμπιακός το αμφισβήτησε και ο Χριστοδουλόπουλος κατέθεσε πως είχε υπογράψει το συγκεκριμένο έγγραφο στα τέλη Αυγούστου το 2016. «Ήταν απλά κάτι σαν «οδηγός» για τις αποδοχές μου αν έμενα την τρίτη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος.

Στο μεταξύ ένταση δημιουργήθηκε με την κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη ο οποίος ειρωνικά είπε για τον ποδοσφαιριστή: «Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο».
Ο Χριστοδουλόπουλος απάντησε: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα!! Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

Και  να ήταν μόνο αυτά…
 
Κάποια στιγμή κατά τη αγόρευσή της η δικηγόρος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, ενοχλήθηκε από τις παρεμβάσεις που έκανε η δικηγόρος του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Έλλη Ρίζου: Οι κυρίες νομίζουν ότι βρίσκονται στο κομμωτήριο και δεν ακολουθούν καμία διαδικασία.

Λίνα Σουλούκου: Και κάποιες νομίζουν ότι βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

Έλλη Ρίζου: Φαίνεται ξέρετε καλά από πεζοδρόμια για να τα αναγνωρίζετε».

Επίπεδο κάτω του μηδενός για όλους τους παρευρισκομένους που εκτέθηκαν στο Πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου