Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Κόντρα στην κόντρα από τη SuperLeague


Η ΕΠΟ αποφάσισε για το μπαράζ και την αναδιάρθρωση, η SuperLeague όμως επιμένει. Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός θέλει να ισχύσει κανονικά η προκήρυξή του όσον αφορά τον υποβιβασμό, δηλαδή να υποβιβαστούν τρεις και να ανέβει μόνο ο πρωταθλητής της Football League, και να μην υπάρξει αγώνας μπαράζ του 13ου  με τον δεύτερο της Football League.

Παρά το γεγονός ότι η προσφυγή της κατά της ΕΠΟ απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η Super League δε δέχεται το μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της βαθμολογίας της και τον 2ο της Football League.

Αυτό λογικά σημαίνει πως θα επανεξετάσει τη θέση της συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’ αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου