Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Αυτά που γίνονται στα Μέσα...


Είναι δύο ειδήσεις των τελευταίων ημερών που αφορούν… άμεσα τα  Μέσα. Δείτε τι γίνεται στα Μέσα Αλαφούζου και Μαρινάκη…

Η πρώτη είδηση για τον χαμό στον ΣΚΑΙ:

«Συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του ομίλου ΣΚΑΪ (τηλεόραση, ραδιόφωνο και ίντερνετ) για να αποφασίσουμε την στάση τους, μετά την απόλυση 12 συναδέλφων μας την Παρασκευή 11/1. Μετά από ψηφοφορία οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις απολύσεις και ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψη των απολυθέντων.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η κήρυξη στάσης εργασίας το πρωί της Δευτέρας από τις 06.00 μέχρι τις 12.00, καθώς και απεργία από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 06.00 το πρωί της Τρίτης.
Παράλληλα στις 10 το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί Γενική  Συνέλευση για να αποφασίσουν οι εργαζόμενοι την περαιτέρω στάση τους».

Η δεύτερη είδηση για ένα από τα βασικά στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού των Παραπολιτικών:

« Aποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90.1 ο Γιώργος Παπαχρήστος. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα έκανε εκπομπή στον ραδιοσταθμό του Κουρτάκη (από τον Σεπτέμβριο) μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Οπως γράφει το e-tetradio οι λόγοι της αποχώρησης είναι οικονομικοί μια και οι καθυστερήσεις..
στη μισθοδοσία στα Παραπολιτικά 90.1 ξεπερνούν τους τρεις μήνες (και λίγο περισσότερο). Την Παρασκευή ο Γ. Παπαχρήστος δεν ήταν στο πόστο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου