Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Η διαφορά Σπυρόπουλου-Κατσουράνη!


Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε από την επιθετική τοποθέτηση Κατσουράνη στην χθεσινή εκπομπή του Open απέναντι στον Τάσο Κάκο, όταν ο πρώην διαιτητής μιλούσε για τις φάσεις του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης. Γενικώς υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια για τις επιλογές των ανθρώπων που παρουσιάζουν και συμμετέχουν σε αυτή την εκπομπή, σε σχέση με το ότι πρόκειται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
Σε αυτή την εκπομπή λοιπόν μεταξύ άλλων και πέρα από τον Κατσουράνη, είναι και ο Αλέξης Σπυρόπουλος. 
Προσέξτε τη διαφορά Σπυρόπουλου-Κατσουράνη…
Ο πρώτος, ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος, απολύθηκε κάποτε από τον ΟΤΕ, όταν σε μετάδοση αγώνα Φωστήρα-Ολυμπιακού, είπε την άποψή του για ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων. Τέτοιες απολύσεις έγιναν και άλλες. Σε άλλα Μέσα. Πάντα μετά από σχόλια για θέματα του Ολυμπιακού. Κάπως έτσι (ή… και κάπως έτσι γιατί μεσολάβησαν και άλλες επιθέσεις) επικράτησε ένα καθεστώς τρόμου στον δημοσιογραφικό κόσμο.
Αυτό τώρα δεν γίνεται. Στο Open του Σαββίδη, μπορεί ο κάθε Κατσουράνης να καταθέτει οποιαδήποτε άποψη έχει  όσο και αν αυτή είναι εντελώς παράλογη ή αρνητική, ή επιθετική ή και ειρωνική για την ομάδα του ιδιοκτήτη του καναλιού.

1 σχόλιο:

  1. Ο Κατσουρανης και κάθε πρώην ποδοσφαιριστης καλεσμένος σε παρομοιες εκπομπές,καλό θα ήταν να μας αναλύουν συστήματα και τρόπους ανάπτυξης ομαδων(κοινώς να αναφέρονται στο ποδοσφαιρο) και να αφήσουν τις διαιτητικές αναλύσεις σε αυτούς που κατέχουν το θέμα!
    Ευθύνη δε έχουν προφανώς και οι συντονιστές των εκπομπών που τους απευθύνουν ανάλογες ερωτήσεις...... Κύριοι οι απόψεις σας δεν αφορούν κανέναν, πλην ενός εσχάτως διαμορφωμένου τηλεοπτικου κοινού με ελλειπή ή μηδαμινη άποψη επί παντός, πόσο μάλλον περί ποδοσφαιρικων θεμάτων.Ο υγειης ποδοσφαιρικός κόσμος δίψα για αυτό που του στερούν μεθοδικά τα τελευταία χρόνια όλες οι αθλητικές εκπομπες......το ποδόσφαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή