Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Νέα δικαστική νίκη Ολυμπιακού!


Η είδηση αναφέρει: «Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε τον Παναθηναϊκό και αποφάσιζε συνέχιση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, το παιχνίδι κατοχυρώνεται στα χαρτιά υπέρ του Ολυμπιακού και η συνολική ποινή αφαίρεσης βαθμών του Παναθηναϊκού φτάνει στο -5, το οποίο αποτελεί συγχώνευση των ποινών για όσα έγιναν έξω από το γήπεδο και για την διακοπή του παιχνιδιού στο 70'! Πλέον, ο Ολυμπιακός φτάνει τους 69 βαθμούς πέντε πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 74, ενώ το «τριφύλλι» πέφτει στους 33 και στην ένατη θέση, πέντε μακριά από τον ΟΦΗ και την 13η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής».
Σχόλιο: Ο πόλεμος στον Ολυμπιακό συνεχίζεται! Δίκαια φωνάζει ο Καραπαπάς!
Οι δικηγόροι του πάντως και όσοι γενικώς ασχολούνται με τα δικαστικά της ΠΑΕ και του προέδρου μαζί, δικαιούνται να ζητήσουν αύξηση.

2 σχόλια:

  1. Εσεις το περασμενο καλοκαιρι του δωσατε τη δυνατοτητα να διορισει δικαστες. Ας τελειωσει η κοντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Θα μας καβαλησει συντομα παλι ο γαυρος και μετα θα κλαιμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα τελειωσσει τιποτα χαρτινε κιτρινογαυρε. οπου σε βρισκω θα σε παταω μεχρι να σε ξαναστειλω στα χωραφια της γ. μια χαρα σε στηριξαν τα κολληταρια σου του ποκ που εγινε ποκαρ στις εκλογες. ο εφιαλτης σας θα ειναι μακρυς και ατελειωτος, εκτος κι αν βγειτε να παραδεχτειτε και να ζητησετε συγγνωμη για την περσινη κλοπη, που κοιτα συμπτωση, παλι με την συμπραξη του γαυρου το πηρατε. μεχρι να βγειτε και να ξηγηθειτε τιμια και αρσενικα, δεν θα τελειωσει ο πολεμος.
      καμια ειρηνη χωρις δικαιοσυνη

      Διαγραφή