Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Μελισσανίδειες κωλοτούμπες (II)


Τα μετάλλια για τις κωλοτούμπες συνεχίζονται. Όταν ο Λυσσάνδρου επέμενε στον ενδιάμεσο γύρο, έγραφαν:  «Αυτό είναι καλύτερο από έναν τρίτο γύρο ή πλέι οφ. Μοιάζει μπερδεμένο, αλλά είναι απλό. Και είναι απείρως καλύτερο από το να τοποθετηθεί απλά ένας τρίτος γύρος μετά τους δύο πρώτους γύρους, ή με πλέι οφ στο τέλος που δεν τα θέλει κανείς, αφού με τους συντελεστές στην βαθμολογία και τα πλεονεκτήματα που θα έχει ο πρώτος ή οι πρώτοι, κάποιοι θα είναι παντελώς αδιάφοροι.

Με την πρόταση Λυσάνδρου, θα έχουμε ακριβώς μέσα στην καρδιά της σεζόν ένα σούπερ-μίνι πρωτάθλημα, με δυνατά και ανταγωνιστικά ματς (αφού θα είναι μονά και οι χαμηλότεροι στη βαθμολογία θα έχουν εντός έδρας τους υψηλότερους)».

Τώρα που και η ΑΕΚ άλλαξε στάση, τώρα που για πρώτη φορά ομάδα δεν ψήφισε το σχέδιο που πρότεινε ο δικός της εκπρόσωπος, οι γραφειάδες τους, το γυρίζουν και σημειώνουν: «Πέρα από το πώς μπορεί να σκέφτηκαν κάποιες ομάδες, λοιπόν, και πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει πολύς κόσμος για τα πλέι οφ, σημασία έχει ότι πάρθηκε μια ορθή απόφαση που έχει μόνο καλά να δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα πρωτάθλημα ουσιαστικά 36 αγωνιστικών, σφιχτό σε ημερομηνίες που δεν θα σε αφήνει να πάρεις ανάσα και με ένα πολύ δυνατό φινάλε, καθώς οι 10 τελευταίες αγωνιστικές θα είναι όλο ντέρμπι».

Γίνονται αυτά; Και όμως γίνονται! Άξια τα μετάλλιά τους ή ότι άλλο κερδίζουν από τις μάχες της ενημέρωσης που δίνουν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου