Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ολυμπιακός-εγκλήματα και κουκούλες!


Προσέξτε λογική από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ΠΑΕ που είναι μπλεγμένη μέσα σε όλα τα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα και σε πολλές άλλες παράνομες ενέργειες τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντέδρασαν στην πρόσληψη Φύσσα στη θέση του τεχνικού διευθυντή για την εθνική, επειδή ο πρώην διεθνής άσος κατέθεσε για την υπόθεση της Εγκληματικής Οργάνωσης. Και τι κατέθεσε; Έδειξε μήνυμα του προπονητή Σα Πίντο, ο οποίος εξηγούσε στον Ρικάρντο Σάντος (ανιψιός του Φερνάντο και φίλος του Φύσσα) γιατί έφυγε από τον Ατρόμητο. Και μέσα στους λόγους υπήρχαν βέβαια και οι πιέσεις για το περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος, τότε που ξαφνικά η ομάδα του Περιστερίου κατέβηκε να παίξει χωρίς Γκαρσία, Κατσουράνη, Ναπολεόνι, Κυβρακίδη και άλλους.
Αγώνας που επίσης βρίσκεται στο κατηγορητήριο για την Οργάνωση ή Συμμορία που θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο. Βασικός κατηγορούμενος και εκεί είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Και έρχεται σήμερα το θέμα Φύσσα στην Εκτελεστική και λέει ο εκπρόσωπος (Αγραφιώτης) της ομάδας που κατηγορείται για… τα πάντα: «Να του δώσετε κουκούλα. Πως είναι δυνατόν να τον προσλαμβάνετε με τις ρουφιανιές και τις κατηγορίες;»
Ρουφιάνος λοιπόν αυτός και όσοι άλλοι δεκάδες έχουν καταγγείλει τις λαμογιές τους και όλα όσα επί χρόνια έκαναν για να τα κονομάνε; 
Γιατί δε λένε ο Αγραφιώτης και ο Μαρινάκης ποιον θέλουν να προσλάβουν. Ας το πουν ελεύθερα. Τώρα δεν υπάρχουν και μυστικές κάμερες να καταγράφονται όλα αυτά όπως τότε επί Οργάνωσης…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου