Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Οι εφτά προκλήσεις του Κλάτενμπεργκ που έδειξαν ότι κινείται σε βάρος του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε εμπιστοσύνη στον Κλάτενμπεργκ, αλλά εκείνος από την τρίτη αγωνιστική άρχισε να δουλεύει με πολύ προκλητικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα:

1) Για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ έκρινε ότι ο Μάτος έκανε πέναλτι σε παίκτη του ΟΦΗ, δεν είπε τίποτα όμως για τις κόκκινες κάρτες που έπρεπε να υποδειχθούν κατά του Σελίμοβιτς.

2) Στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είπε για το απλωμένο  χέρι του Σάκχοφ ότι… ήταν σε φυσική θέση, είπε ότι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς έβαλε το πόδι του μπροστά από τον Κρίστισιτς προκαλώντας την επαφή και φυσικά ξέχασε να σχολιάσει το γκρέμισμα Μάτος από τον μπακ της ΑΕΚ.

3) Στον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ έκανε πώς δεν είδε την σκαριά στον αστράγαλο  του Γαννούλη που έπρεπε να επιφέρει αποβολή.

4) Στο παιχνίδι Απόλλων-ΠΑΟΚ δήλωσε απογοητευμένος από ένα φάουλ που δεν κέρδισε ο Απόλλων. Εκεί σχολίασε και το φάουλ!

5) Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Γιάννινα είδε φάουλ στην επαφή Τσόλακ με τον Πίρσμαν που έπεσε εντελώς θεατρικά.  

6) Στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ έκρινε πώς δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Ίνγκασον σε φάση παρόμοια με πέναλτι που είπε ότι σωστά δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ μέσα στα Γιάννινα.

7) Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Αστέρας αρνήθηκε να δει την σφαλιάρα του Σουάρεθ στον Ελ Καντουρί. Έκανε πώς δεν υπάρχει κάτι, όπως φυσικά ξέχασε να σχολιάσει το χτύπημα Τασουλή στον πεσμένο Ζίφκοβιτς!

Αύριο τι άλλο θα κάνει για να διαμορφώσει κλίμα από τις φάσεις του Άρη-ΠΑΟΚ;   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου