Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Που είναι οι κάμερες;



Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε τον Ολυμπιακό για το θέμα που αποδείχθηκε ότι υπάρχει με τις κάμερες στο Καραϊσκάκη. Η Επιτροπή
Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ Ολυμπιακός για παράβαση του αθλητικού νόμου του 2015, που αφορά στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες στα γήπεδα.

Το πρόβλημα φάνηκε στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το κύπελλο, εκεί όπου αποδείχθηκε ότι υπήρξαν γεγονότα κατά του παρατηρητή, αλλά δεν καλύφθηκαν από τις κάμερες στις οποίες μπορούσε να έχει πρόσβαση η αστυνομία. Θυμίζουμε ότι τότε ζητήθηκε το υλικό από τη διεύθυνση αθλητικής βίας και η αστυνομική διεύθυνση Πειραιά είπε ότι δεν διαθέτει υλικό από κάμερες στο χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη.

Όπως αναφέρει και το soccerplus: «Εφόσον θεωρηθεί ότι υπάρχει παραβίαση των συγκεκριμένων διατάξεων του νόμου, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο αν γίνει δεν θα έχει αυτήν την στιγμή κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, αφού η σεζόν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ολυμπιακός θα περάσει ξανά από την επιτροπή το καλοκαίρι για να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής για την ερχόμενη σεζόν κι αν φυσικά χρειαστεί θα τοποθετήσει κάμερες στα αποδυτήρια, προκειμένου να συμπληρώσει τον φάκελό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου