Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Κουρουμπλής: «Κανένα λαθρεμπόριο από την ΣΕΚΑΠ»



Λάσπη και πάλι λάσπη. Από κοινούς συκοφάντες, οι οποίοι τώρα έμπλεξαν και θα πληρώσουν!

Επί μία εβδομάδα αναρωτιούνται με τον πιο ύπουλο τρόπο για την ΣΕΚΑΠ και τα (δήθεν) λαθραία τσιγάρα που πιάστηκαν στα Χανιά. Σκοπός των  Παραπολιτικών και του ΣΚΑΙ να δημιουργήσουν εντυπώσεις κατά του Σαββίδη. Κάποιες φορές δεν ήταν σίγουροι, κάποιες άλλες ανέφεραν με βεβαιότητα ότι η ΣΕΚΑΠ του Σαββίδη κάνει λαθρεμπόριο.

Τώρα που ο υπουργός ναυτιλίας βγαίνει και λέει επίσημα ότι μετά από όλη την έρευνα που έγινε, δεν προκύπτει θέμα λαθρεμπορίας τι θα κάνουν; Θα το μεταδώσουν ή θα μείνουν στις εντυπώσεις που ήδη έχουν δημιουργήσει;

Ο Κουρουμπλής δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο: «…Στη συνέχεια έγιναν οι έλεγχοι που θέλαμε να κάνουμε. Δεν βρήκαμε ούτε όπλα ούτε ναρκωτικά. Βρήκαμε τσιγάρα. Από τον έλεγχο που έκαναν οι τελωνειακές αρχές, φαίνεται ότι τα τσιγάρα εξήχθησαν από τη ΣΕΚΑΠ στο Μαυροβούνιο με νόμιμο τρόπο», γνωστοποιεί μέσω της συνέντευξής του ο Π. Κουρουμπλής.

Και εν συνεχεία, «τώρα αν υπάρχουν ζητήματα λαθρεμπορίου στο Μαυροβούνιο, η Ελλάδα δεν εμπλέκεται. Εύκολα μας αρέσει να λέμε διάφορα. Οι πληροφορίες που έχει το ΥΝΑΝΠ και από το τελωνείο, είναι ότι δεν προκύπτει λαθρεμπόριο» .

Τώρα τι γίνεται; Πάλι κωλοτούμπα ο ΣΚΑΙ; Πάλι θα ζητάει συγνώμη από τον Σαββίδη; Ότι και να κάνει τώρα δεν γλιτώνει, γιατί ήδη ο Λυκουρέζος έβαλε μπροστά τις αγωγές….

Διαβάστε όλο το θέμα εδώ στο ΑΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου