Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ανεπανάληπτος θρίαμβος του καθαρού ποδοσφαίρου!



Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την έγκριση του νέου καταστατικού της ΕΠΟ ήταν εντυπωσιακό! Οι Ενώσεις που συντάχθηκαν με την πλευρά Γραμμένου έχουν ήδη αυξηθεί και αυτό που έγινε σήμερα στην ΓΣ της Ομοσπονδίας, δείχνει ότι η νίκη του καθαρού ποδοσφαίρου είναι πολύ μεγάλη. Η συντριβή του συστήματος είναι ανεπανάληπτη.

Το νέο Καταστατικό υπερψηφίστηκε, κάτι που ήταν προαπαιτούμενο για τις διεθνείς συνομοσπονδίες, ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί και το ότι προηγουμένως αποσύρθηκε η διάταξη περί κωλυμάτων που αποτελούσε «αγκάθι».

Η ήττα του παλαιού καθεστώτος που πολύ θα επιθυμούσε την μη διεξαγωγή των εκλογών, ήταν συντριπτική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Συγκεκριμένα:

Υπέρ των διατάξεων του νέου Καταστατικού ψήφισαν: ΟΛΕΣ οι παρούσες ΠΑΕ της Super League, οι 3 εκπρόσωποι της Football League, αλλά και… 42 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μεταξύ των οποίων και οι… εκπλήξεις των Τρικάλων και των Χανίων! Σε ψήφους, αυτό μεταφράζεται σε 149 «ναι»!

«Όχι» στο νέο Καταστατικό ψήφισαν μόλις 11 Ενώσεις.

Η ικανοποίηση στην πλευρά Γραμμένου είναι μεγάλη, ενώ η ΓΣ συνεχίζεται με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της προσωρινής διοίκησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου