Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Όργια έκαναν Κατσικογιάννης και Μάνταλος, γι’ αυτό δεν ορίζονται



Το παιχνίδι αυτό έγινε πριν από τρεις εβδομάδες! Παρολ’  αυτά ακόμη αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία είναι απίστευτα!

Τότε έπαιζε Λάρισα-ΠΑΟΚ. Πρώτος ήταν ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο και τέταρτος ο Μάνταλος από την Καβάλα. Ήταν ένα δίδυμο που «έλαμψε». Οι άνθρωποι τα έκαναν  όλα στραβά και ανάποδα. Από την αρχή, μέχρι το τέλος.

Η ένταση που προκλήθηκε οφείλεται και σε αυτούς. Αντί να περάσουν απαρατήρητοι, έκαναν τα πάντα για να πρωταγωνιστήσουν. Μαζί και οι δύο, αφού και ο Μάνταλος παρενέβαινε στο έργο του πρώτου. Άφησαν το σκληρό παιχνίδι, ενώ έγιναν και σοβαρά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, που δημιούργησαν μεγάλη ένταση στο γήπεδο.

Η φάση με το πέναλτι του Μάτος, δεν ήταν το αποκορύφωμα των λαθών και δεν είναι το μόνο που από τότε τους αφήνει εκτός ορισμών. Ήταν μεγάλο το λάθος κατά του ΠΑΟΚ, αλλά όχι το μόνο.

Αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να φωνάζει για τον Κουλούρη που κατηγορήθηκε και τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για βίαιο χτύπημα, αλλά το κύριο στοιχείο που φανερώνει ανικανότητα ή ανεξήγητο εκνευρισμό των διαιτητών (γιατί άραγε;) είναι το γεγονός ότι στο φύλλο αγώνα, έγραψαν πώς ο Μαουρίσιο του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες! Και όμως! Έγραφαν ότι πήρε κάρτα σε δύο διαφορετικές φάσεις!  

Μπέρδεψαν τον Σαμπράνο με τον Μαουρίσιο και τον Μαουρίσο με τον Πρίγιοβιτς! Αντί να γράψουν τους τρεις που πήραν κάρτα, χρέωσαν στο φύλλο αγώνα δύο τον Μαουρίσιο και μία τον Σαμπράνο!Αλλά φυσικά ο Μαουρίσιο δεν πήρε δύο, γιατί αν αυτό συνέβαινε θα είχε αποβληθεί. 

Επί ημέρες ταλαιπωρήθηκε η αθλητική δικαιοσύνη με τα όργια των Κατσικογιάννη-Μάνταλου, μέχρι να ξεκαθαρίσει (με διάφορες παραστάσεις) ποιος και πότε πήρε κίτρινη! Και το θέμα είναι: Γιατί τόσος εκνευρισμός και πάθος για να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ; Την ώρα του αγώνα, αλλά και μετά;

Η τιμωρία τους έχει αρχίσει, δεν έχουν οριστεί τις επόμενες εβδομάδες και φυσικά θα αργήσουν να οριστούν μια και αυτά που έκαναν, δεν έχουν προηγούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου