Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Καταδίκη για τον αγώνα με τον Παππά!



Ήταν ένα παιχνίδι που έγραψε ιστορία. Ο Αθηναίος διαιτητής Παππάς μπήκε στην Τούμπα αποφασισμένος να παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του κυπέλλου το 2016. Όλο το γήπεδο «έβραζε» με τα συνεχιζόμενα λάθη του υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά αρχικά οι οπαδοί τον χειροκροτούσαν ειρωνικά. Όταν στο 90΄ δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Μακ (μετά και την υπόδειξη του Μήτσιου) δεν άντεξαν…

Για τα επεισόδια που σημάδεψαν τον αγώνα (ήταν από τους τελευταίους των συγκεκριμένων διαιτητών μια και η ΚΕΔ αποδέχθηκε ότι δεν πρέπει να ξανασφυρίξουν)  η αστυνομία συνέλαβε πολλούς οπαδούς. Σήμερα βγήκαν οι αποφάσεις.

Ένοχους για συμμετοχή στα επεισόδια έκρινε 11 οπαδούς του ΠΑΟΚ το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώ αθώωσε άλλους δύο φίλους του Δικεφάλου.

Το δικαστήριο επέβαλε στους καταδικασθέντες ποινές φυλάκισης από 9 έως 20 μήνες, με τριετή αναστολή, ενώ αθώωσε δύο ακόμη φίλους του Δικεφάλου, καθώς δεν προέκυψαν σε βάρος τους ενδείξεις ενοχής.

Σε τρεις εκ των καταδικασθέντων η ποινή μετετράπη σε εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, επειδή δεν είχαν καθαρό ποινικό μητρώο. Ακόμη, σε από τους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου