Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Αυτά δεν γίνονται πουθενά! Έγιναν στη Θράκη!



Το θέμα ξεκίνησε από την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου,  ομάδα της Ροδόπης. Οι άνθρωποι επέλεξαν να τιμήσουν τη 100η επέτειο από την γενοκτονία των Ποντίων, με σχετικό μήνυμα στις φανέλες της.

Αυτό όμως θεωρήθηκε πολιτικό μήνυμα! Η ομάδα μηδενίστηκε!  Σήμερα επρόκειτο να  παίξουν με τον Πανθρακικό. Οι άνθρωποι κάλυψαν το μήνυμα, αλλά  ο διαιτητής αρνήθηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Νέος μηδενισμός δηλαδή.

Η ντροπή για την ΕΠΣ Θράκης συνεχίστηκε…

Οι δύο ομάδες, Πανθρακικός και ΠΑΕ Ποντίων, αποφάσισαν να παίξουν φιλικό. Έτσι για προπόνηση!

Το φιλικό ξεκίνησε, αλλά άποια στιγμή η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, ζήτησε από τον Πανθρακικό να σταματήσει και να αποχωρήσει. Να μην παίξει με τους Πόντιους!

Και  όλα αυτά γιατί; Γιατί μία ομάδα προσπάθησε να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας!  

Η  ΠΑΕ Ποντίων εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο αγώνας τους για δικαίωση θα συνεχιστεί:

«ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΑΣ… ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΕΠΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ…ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου