Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Πάλι αυτοί!! Ολυμπιακοί με Χρυσή Αυγή



Ποιοι άραγε να έκαναν επεισόδια μετά τον αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό; Ποιοι άλλοι από αυτούς που έκαναν και με την Γιουβέντους και με την Μπαρτσελόνα!

Το αστυνομικό δελτίο για ότι έγινε στο Μετς το βράδυ του Σαββάτου αναφέρει μεταξύ άλλων: «…μετά τη λήξη του αγώνα βόλεϊ μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό Πειραιά, μία ομάδα περίπου 50 ατόμων, οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες, επιτέθηκαν με σιδερένια και ξύλινα ρόπαλα, καθώς και φωτοβολίδες, κατά των οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού που αποχωρούσαν από το γήπεδο.
Από την επίθεση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές, από πυρκαγιά, σε επτά μοτοσυκλέτες που βρίσκονταν σταθμευμένες στο σημείο και μικρές υλικές ζημιές, από ρίψη αντικειμένων, σε άλλη μία μοτοσυκλέτα και έξι αυτοκίνητα.
Ακολούθως, από Αστυνομικούς της Α.Δ. που προσέτρεξαν στο σημείο και εντόπισαν τους δράστες να διαφεύγουν από πάρκο συνελήφθησαν εννιά οπαδοί του Ολυμπιακού, οχτώ ημεδαποί (ηλικίας 34, 28, 30, 26, 16, 29, 39 & 37 ετών) και ένας 29χρονος αλβανικής υπηκοότητας.
Μάλιστα ένας εκ των συλληφθέντων στην προσπάθεια του να διαφύγει, έριξε με κράνος που κρατούσε, υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.
Εξωτερικά του γηπέδου στο ΜΕΤΣ και στο πάρκο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, μεταξύ άλλων, έξι μέρη ενεργοποιημένων φωτοβολίδων, 22 ξύλινα ρόπαλα, πέντε κράνη, ένας μικρός πυροσβεστήρας, δύο πτυσσόμενα γκλοπ, ένα μαχαίρι και μία συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10/12) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών».

Όπως αποκαλύφθηκε το βράδυ, ένας από τους συλληφθέντες είναι και οδηγός του Μιχαλολιάκου, πράγμα που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, μια και είναι γνωστές οι σχέσεις των δύο πλευρών.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου