Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε ότι τώρα θέλει να πληρώνει λιγότερα στην ΕΠΟ!



Υπήρξε ζήτημα στο τελευταίο συμβούλιο της ΕΠΟ για τα ποσοστά που οι ομάδες πρέπει να καταβάλουν στις μεταγραφές. Τώρα το θυμήθηκαν στον Ολυμπιακό. Ο δικός τους εκπρόσωπος το έθεσε! Ο Αγραφιώτης.  

Το soccerplus ανέφερε: «Το ποσοστό που αναλογεί στην ΕΠΟ από τις μεταγραφές των ΠΑΕ είναι 3%, από 1% που ήταν την τελευταία χρονιά της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Το θέμα της μείωσης είχε θέσει και ο πρόεδρος της Super League, Γ. Στράτος, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά τέθηκε εκ νέου από τον Αγραφιώτη, προφανώς για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα πρέπει να αποδοθούν από τον ΟΣΦΠ στην ΕΠΟ για τη μεταγραφή του Ρέτσου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κ. Βρακάς, είπε ότι το ποσοστό θα έπρεπε να αυξηθεί προκαλώντας την αντίδραση του Αγραφιώτη που ρώτησε «τι έχετε προσφέρει εσείς για να παίρνετε αυτά τα χρήματα;».

Στη συζήτηση μπήκε και ο επίσης προερχόμενο από τη Super League, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μ. Γκαγκάτσης, που είπε ότι για ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από την Αργεντινή  το 20% των χρημάτων πήγε στην ομοσπονδία της χώρας.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γ. Στράτος, ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στην ΓΣ της ΕΠΟ το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένος, συμφώνησε ότι είναι καταστατικό θέμα για το οποίο δεν μπορεί να πάρει απόφαση η Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά μόνο η Γενική Συνέλευση, τελειώνοντας τη συζήτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου