Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Αλλαγή σελίδας στην ΕΠΣ Έβρου.


Οι εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 30/5 σηματοδότησαν και τυπικά το τέλος της κυριαρχίας του τέως προέδρου Χρ. Καραβασίλη -μέλους των διοικήσεων της ΕΠΟ που στήριζε η ΠΑΕ Ολυμπιακός- και τον πέρασμα σε νέα διοίκηση αφού το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Π. Χατζημαρινάκη, κατήλθε στις εκλογές χωρίς αντίπαλο, και από αυτό εξελέγησαν και τα 11 μέλη του νέου Δ.Σ.

Σε επίπεδο συσχετισμών στην ΕΠΟ, η Ένωση αυτή αναμένεται να προστεθεί στη μεγάλη πλειοψηφία των ΕΠΣ, που στηρίζουν τη διοίκηση υπό τον Ευ. Γραμμένο, ενώ ο τέως πρόεδρος Χρ. Καραβασίλης, η Ένωση του οποίου αποτελούσε ένα από τα «κάστρα» του «συστήματος» που διαφέντευε το ποδόσφαιρο από το 1997 έως το 2016, τον περασμένο Αύγουστο, οπότε τελέστηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ, ήταν υποψήφιος για την Ε.Ε. με το ψηφοδέλτιο του Γ. Καλαντζή.

Η εκλογή της «παράταξης» Χατζημαρινάκη έγινε με ευρεία πλειοψηφία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του radioevros.gr «ψήφισαν 46 σωματεία από τα 51 τα οποία είναι εγγεγραμμένα και τακτοποιημένα οικονομικά στο μητρώο της Ένωσης. Από το ψηφοδέλτιο με τους 12 υποψηφίους (για τακτικά μέλη) εκλέχτηκαν τα 11 της πλευράς Χατζημαρινάκη ενώ ο ανεξάρτητος υποψήφιος Μεντίζης Χ. δεν εκλέχθηκε. Τις επόμενες ημέρες όπως δήλωσε ο επικεφαλής της κίνησης κ. Χατζημαρινάκης (δείτε παρακάτω στο βίντεο) θα γίνει η κατανομή των αξιωμάτων με το νέο Δ.Σ. να “πιάνει δουλειά” το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου