Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Νέα κοροϊδία με τις διαρροές και τον Ολυμπιακό


Μετά την επίθεση στον διαιτητή Τζήλο, οι διαιτητές έκαναν αποχή. Για να τους μεταπείσουν τους υποσχέθηκαν αυστηρή τήρηση των διατάξεων περί δηλώσεων παραγόντων και ΠΑΕ. Κάπως έτσι τιμωρήθηκαν ΑΕΛ, Κισσαμικός και μερικοί ακόμη.
Μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε μία δική της διαρροή σε φιλικό προς αυτή ΜΜΕ και κάπως έτσι πέρασε τη θέση της χωρίς να φαίνεται άμεσα. Κλήθηκε σε απολογία, αλλά σήμερα απαλλάχθηκε μια και η ΠΑΕ αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με αυτή.  Πρόκειται για κοροϊδία άνευ προηγουμένου που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες ΠΑΕ. Κρίμα!


Αναλυτικά η απόφαση:

Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (Στις 27-1-2019 στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» αναρτήθηκε άρθρο υπό τον τίτλο: «Βόμβες» Ολυμπιακού – Η αγανάκτηση ξεπέρασε τα όρια-ήρθε η ώρα των ευθυνών με ονοματεπώνυμα!» Η ανωτέρω εφημερίδα σημειώνει ότι τα παραπάνω αποτελούν θέση της εγκαλούμενης ΠΑΕ για τον κατήφορο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή των αγώνα πρωταθλήματος  Ελλάδος της περιόδου 2018 – 2019 που διεξήχθη στις 26-1-2019 στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος και ΑΕΚ, επικαλούμενη αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα που έληξε με το νικηφόρο 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου