Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Για τους άμπαλους και τους απατεώνες


Το ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ φωνάζουν για τη διαιτησία  είναι κάτι που όλοι ξέρουν ότι γίνεται για τις εντυπώσεις ή γίνεται επειδή με τους Έλληνες στην ΚΕΔ είχαν μάθει να ευνοούνται. Σήμερα αποδείχθηκε κάτι τέτοιο γι’ άλλη μία φορά και όσον αφορά στη φετινή σεζόν.
Η ΚΕΔ οργάνωσε σεμινάριο για το  VAR και ο o ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ πήρε θέση για πολλές από τις φετινές αμφισβητούμενες ή πολυσυζητημένες φάσεις.
Προσέξτε τι είπε ο Ισπανός που φυσικά καμία σχέση δεν έχει με τα δικά μας πράγματα.
Για τη φάση στο Ολυμπιακός-Αστέρας και το πέναλτι στον Μπαράλες ήταν κατηγορηματικός: «Ξεκάθαρο λάθος. Κακώς δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών, πλην όμως δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά από τη στιγμή που δεν έφτασε ποτέ στον διαιτητή το σωστό ριπλέι».
Για όλες τις άλλες πήρε θέση, λέγοντας όμως ότι ήταν δύσκολες. Δηλαδή είπε: «Στη φάση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για μένα υπάρχει φάουλ, αλλά μπορεί να ορκιστεί κάποιος ότι ο παίκτης δεν βρίσκει μπάλα; Προηγείται το λάκτισμα στη μπάλα ή το φάουλ»; Μόνο αυτοί στην ΑΕΚ ξέχασαν βέβαια ότι και εκεί ευνοήθηκαν!
Για το ματς Λάρισα-ΑΕΚ και το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι με το χτύπημα στον Ουάρντα: «Ναι, υπάρχει χτύπημα μετά την κεφαλιά, αλλά είναι μια φάση 50-50».
Και φυσικά για τα οφσάιντ στο ΠΑΟ-Ξάνθη, τα αυτονόητα: «Μπορεί κάποιος να ορκιστεί ότι είναι ή δεν είναι οφσάιντ στο ΠΑΟ-Ξάνθη; Η γραμμή της Nova δεν χρησιμοποιείται από το VAR και δεν είναι αποδεκτή από την ομάδα VAR. Ούτε ρομπότ δεν μπορούσε να ορκιστεί».
Και για όλους τους περίεργους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το Αστέρας-ΠΑΟΚ: «Και στα δύο τραβήγματα, στο πρώτο δεν υπάρχει καμία παράβαση του Μάτος, ενώ στου Βαρέλα υπάρχουν στιγμιαία τραβήγματα (δείχνοντας σε εκείνο το σημείο και το πέναλτι του Βόλος-Ατρόμητος) και δεν υπάρχει παράβαση, δικαίως συνεχίστηκε το ματς»!
Αυτά για όσους είναι εντελώς άμπαλοι, αλλά και για τους άλλους που απλά ως γνωστοί απατεώνες απλά δημιουργούν εντυπώσεις ακόμη και μετά το σεμινάριο με ψεύτικα και ανυπόγραφα ρεπορτάζ, που είναι ολοφάνερο ποιος τα έδωσε. Αφού τον «καρφώνουν» μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου