Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Φταίει ο Τζήλος!


Το ζήσαμε και αυτό! Ο ένας από τους κατηγορούμενους για την επίθεση στον Τζήλο πέρυσι τον Δεκέμβριο κατέθεσε μήνυση κατά του διαιτητή.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία της Λάρισας»: «Ο 28χρονος κατέθεσε μήνυση με αποτέλεσμα να διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν ο ίδιος ο διαιτητής που εγκαλείται για ψευδή καταμήνυση, τέσσερις αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οι οποίοι εγκαλούνται άλλοι για ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία και άλλοι για κατάχρηση εξουσίας και ψευδορκία κατά συρροή αλλά και η Ιατροδικαστής που εγκαλείται για ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος.
Ο 28χρονος, μετά από ένταλμα σε βάρος του, συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ερωτηματικά προκαλεί η απόφασή του να καταθέσει μήνυση εναντίον και των αστυνομικών της Λάρισας, οι οποίοι εκτελώντας το καθήκον τους εξιχνίασαν την υπόθεση. Η οποία αποτέλεσε μια από τις ελάχιστες -στα αστυνομικά χρονικά- υποθέσεις επίθεσης σε βάρος διαιτητών που εξιχνιάσθηκαν, με ταυτοποίηση δραστών και συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου