Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Όταν βλέπεις ότι χάνεις και άλλο πρωτάθλημα


Τα ΜΜΕ του Μαρινάκη που συνεχώς αυξάνονται με σκοπό να καλύψουν τις απαιτήσεις που έχει η προστασία της εικόνας του που πλήττεται από τις τόσες πολλές δικαστικές υποθέσεις που τον ταλαιπωρούν, ανέβασαν ένα θέμα που συνδέει τον Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη.  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πάει το θέμα στα δικαστήρια και ενημέρωσε σχετικά: «Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.
Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.
Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.
Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».
Και ο Γιώργης Σαββίδης σχολίασε: «Την Κυριακή κατάλαβαν ότι θα χάσουν το πρωτάθλημα γι’ ακόμη μία χρονιά και άρχισαν τις πρακτικές λάσπης. Σας φτύνει όλη η Ελλάδα και εσείς νομίζετε ότι βρέχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου