Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς γίνονται όλα αυτά με Αλαφούζο;



Κι ενώ όλοι «βράζουν» με την  κατάντια του Παναθηναϊκού και τις κινήσεις Αλαφούζου που πηγαίνει το καράβι στα βράχια, τα ΜΜΕ του Μαρινάκη είναι τα μόνα που τον αποθεώνουν! Και δεν είναι ειρωνική η αποθέωση.

Τα Νέα σήμερα γράφουν στο Πρωτοσέλιδο την είδηση: «Δραματική αποχώρηση Αλαφούζου από τον ΠΑΟ» και τονίζουν τα χρήματα που εκείνος υποστηρίζει ότι έβαλε: «Ξόδεψε 42 εκατομμύρια ευρώ και βάζει άλλα 20».

Μέσα όμως γράφονται φοβερά πράγματα. Ούτε στον ΣΚΑΙ δεν τα λένε αυτά: «Γενναίο αντίο από τον Γιάννη Αλαφούζο. Έβαλε 42 εκατομμύρια ευρώ και αναλαμβάνει υποχρεώσεις 20 εκατ. για την επόμενη μέρα».

Και συμπληρώνει το Μέσο του Μαρινάκη: «Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μεγάλη προσπάθεια και πλήρωσε τεράστια ποσά (42 εκατ. ευρώ) για να στηρίξει σε πολύ δύσκολες στιγμές τον Παναθηναϊκό. Ήταν εκ μέρους του πολύ γενναίο και οφείλουν οι λογικοί να του το αναγνωρίσουν, πόσω μάλλον όταν στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεσμεύεται να αναλάβει και υποχρεώσεις 20 εκατ. ευρώ για την επόμενη μέρα».

Απ’  ότι φαίνεται το τελευταίο  διάστημα ήταν πάρα πολύ ισχυροί οι δεσμοί φιλίας που αναπτύχθηκαν μεταξύ Μαρινάκη και Αλαφούζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου