Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Φοβάται κανείς την παρακολούθηση της FIFA;



Ήταν τότε που τα μέλη της Οργάνωσης πανηγύριζαν επειδή η FIFA θα όριζε επιτροπή παρακολούθησης και επιτήρησης και έτσι θα είχε τον έλεγχο της νέας ΕΠΟ. «Βάλτε μας 100 επιτροπές» έλεγε ο Γραμμένος και συμπλήρωνε μαζί με τους συνεργάτες του: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Ας είναι εδώ και ας μας παρατηρούν».

Αυτό που τώρα έγινε γνωστό είναι ότι η Επιτροπή Παρακολούθησης θα παρακολουθεί τις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αλλά και αυτές των διαρκών επιτροπών της ομοσπονδίας. Γι’ αυτό ενημερώθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος από τον πρόεδρο της επιτροπής Χέρμπερτ Χούμπελ.

Όπως αναφέρεται στο Soccerplus… «Η τριμελής επιτροπή θέλει να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και να γνωρίζει τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται στο πλαίσιο της «παρακολούθησης» που έχει επιβληθεί στην ΕΠΟ από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έπειτα από τη λήξη της θητείας της ΠΔΕ, μέλη της οποίας (της ΠΔΕ), όπως λέγεται, παρότι η θητεία τους έληξε, επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν ρόλους και στην «επόμενη μέρα» της ομοσπονδίας, χωρίς, όμως, αυτήν τη φορά να έχουν της «σφραγίδα» της FIFA.

Επομένως η «επιτροπή παρακολούθησης» θα λειτουργεί σαν τον «μεγάλο αδερφό», κάτι που δεν ενοχλεί, ούτε φοβίζει τη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας η οποία δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι «δεν έχει τίποτα να κρύψει» και ότι ο έλεγχος είναι καλοδεχούμενος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου